Queen of the City ~ Secretaries Week Luncheon

Queen of the City ~ Secretaries Week Luncheon

okies... sambung skt lagi cita pasal semalam.. meh tgk Mummy Ayu makan apa.. layan chinese set.. course by course la.. satu...

Read more
Bento-bento untuk minggu ni,,

Bento-bento untuk minggu ni,,

as usual.... layan pic bento2 Ian & Iris ... sepanjang minggu ni.. isnin choc chip pancake marshmallow raisin jajan v...

Read more
Queen of the City ~ Secretary Week Luncheon

Queen of the City ~ Secretary Week Luncheon

spt yg Mummy Ayu cita..hari tu utk minggu setiausaha tahun ni.. Mummy Ayu dpt present gi tgk 3 diva and..majlisnya..semalam tengahari...

Read more
Salam jumaat!!!

Salam jumaat!!!

assalamualaikum and morning semua salam jumaat alhamdulillah....dah jumaat dah hari nie esok..dah weekend :-) # walaupun byk ...

Read more
It's thursday!!!

It's thursday!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!! \ :-)

Read more
Minggu Setiausaha

Minggu Setiausaha

:-) dapat suprise ni tadi ... untuk lunch esok kat Shangri La nie kali kedua la Mummy Ayu diraikan as a secretary tun...

Read more
Lambat cikit la pagi nie..

Lambat cikit la pagi nie..

assalamualaikum and morning semua selamat hari rabu!! lambat sikit update blog pagi nie (bukan dtg opis lambat..) sbbnya..inter...

Read more
Sempat gak lunch tadi...

Sempat gak lunch tadi...

sempat jugak tadi lunch... kuar ngan Net jab.. tapau lunch :-) drinks ~ starbucks foods ~ subway tapau..makan kat opis jer ...

Read more
Mr Nuff .. thank you for new BE!!

Mr Nuff .. thank you for new BE!!

ma acih to Mr Nuff!! muah muah muah!!! sbb kasi new BE lagi kat sini ni yg buat bersemangat plus nak rajin2 update blog :-) s...

Read more
Tips berbento untuk anak-anak

Tips berbento untuk anak-anak

okay..... nie terlebih rajin namanya plus..ada masa...so layan la berblog ni saja jer nak share ngan kengkawan.. mana la tau, leh...

Read more
Wonderful tuesday!!

Wonderful tuesday!!

assalamualaikum and morning semua.. salam selasa!!! pagi nie...sgt bersemangat (konon2 nya) mood pun bagus... emmm.. moga2 ...

Read more
Daiso..kena tukar plastik bag tu gara-gara GST

Daiso..kena tukar plastik bag tu gara-gara GST

lepas makan..jumaat lepas.. kami ke one of fav kedai kami.. kalau ke Mid Valley.. Daiso... see..... kena tukar kan bag plastik ...

Read more