Kursus - Part 3

jumaat lepas....petang
selesai sudah..kursus Mummy Ayu..
majlis penutup & penyampaian sijil

urusetia..Mr August

penyampaian sijil
alhamdulillah..
dpt sijil dah..

sekarang ni..dah jadi salah satu syarat
kalau pegawai awam yg kena posting ke luar negara
kena attend kursus ni and .. kena ada sijil ni
so..here I am..
and..dapat sijil pun...

seronok sbb dapat kenal ramai kawan2 baru..
dr wisma putra, dr tourism Malaysia and macam2 lagi
and..seronok sgt bila diaorang share pengalama diaorang posting di macam2 negara
belajar dr pengalaman orang lain
thank you so much ...to my new friends...
:-)

emm...
Mummy Ayu dicalonkan untuk posting/ bertugas di luar negara
sbb tu Mummy Ayu kena attend kursus ni
cerita lanjut...akan Mummy Ayu story ..... time by time
ok
sbb banyak lagi yg lum settle





mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...