Shoplinks.Asia

Wednesday, August 24, 2016

Princess demam

Jumaat lepas..balik sekolah tu
princess bam bam Mummy Ayu nie demam plak
alahai...sian dia

nasib baik..memang ada standby ubat demam
so..kasi ubat..
suruh dia rehat

petang tu..memang dah janji nak bawa gie mamam baskin robbin
tapi.....dah demam..ingat nak cancel la
dia nak jugak
so..boleh la..tapi tak boleh banyak2

petang..lepas Ibu & family yg lain bertolak ke Johor
Mummy Ayu, Abang Ian & Iris
gie palm mall...
sekali dia nampak mainan..
dia nak main2 plak
and...sebelum balik..baru beli baskin robbin

petang tu..dia ok sikit
malam..demam balik
emmm......nasib baik dah besar
tak banyak sgt la ragam nya
kejut makan ubat pun ok jer
kejut suruh basuh badan..pun ok jer

sabtu tengahari tu..dah ok
alhamdulillah
tak de la demam lama2...
demam nak besar ni..kan???

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno