Shoplinks.Asia

Wednesday, August 17, 2016

Laman Web Cari Bilik/ Rumah Sewa ~ Hidup.my

okay.....nak review lagi satu website nie..
website ni sangat berguna & sangat membantu 
laman web ini ditubuhkan adalah untuk membantu lebih ramai pengguna diluar sana 
untuk mencari bilik untuk disewa khususnya di Lembah Klang dan sekitarnya. 


Ciri yang istimewa di wesite ni...
kat sini pengguna boleh mencari housemate atau pun
 you all ada bilik sewa/rumah sewa boleh mencari potential tenant dan juga sebaliknya. 
Di sini ada dua option 

  • People looking for a room
  • People looking for a tenant
Jadi ini boleh membantu mereka diluar sana yang mungkin selalu mencari housemate 
untuk penuhkan bilik/ rumah sewa mereka 
dan bukan itu sahaja, ianya berguna untuk kedua-dua, penyewa dan tuan rumah.

Hidup.my juga telah dipastikan bahawa ianya mobile-friendly
 tanpa pengguna perlu muat turun sebarang aplikasi. 
sbb..most of us kan...lebih kerap & lebih ramai yg melayari internet menggunakan handphone
"semuanya dihujung jari"
so..laman web ni....mobile friendly
bagus kan???


semua yg berkaitan bilik/ rumah sewa 
or urusan penyewa2 ni..
just klik Hidup.my
semua nya ada..

~ nak cari bilik/ rumah sewa
~ nak cari penyewa
~ nak cari housemate/ roommate
or even..
~ nak iklankan bilik/ rumah sewa
pun boleh ..... di Hidup.my


just follow ni...
senang kan???

jom jengah.....

1 comment:

Nieyl said...

Bagus nie..
nak cari bilik pun dah senang skrg nie...

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno