Shoplinks.Asia

Wednesday, August 24, 2016

Playtime!!!

assalamualaikum and salam jumaat
selamat pagi..dah nak masuk tengahari dah nie
:-)

lately nie...slow sikit la ngan blog
busy pun yer..
takde mood pun yer
ntah la...

ok..apa2 pun..
jom layan pic ...Jumaat lepas
sebelum gie makan baskin robbin tu

main2 kat sini dulu..

dah lama diaorang request
Mummy Ayu dok ..nanti..nanti
jumaat tu..masa pun ada
so..bawa lak main..

sekali masuk.. RM 10
main la lama mana pun
tu yg kena tunggu ada free time, tak rushing
leh main lama2 sikit..
puas hati

suka la budak dua orang nie


masing lompat2..
berpeluh2...
nasib Iris nya demam dah ok

3 of us...

pas dah penat main..
nak buat sand art plak

layankan jer la...
sambil buat sand art..
rehat2 la sikit
dah penat melompat tadi...kan?

bukan main leka lagi Abang Ian

emmm...muat lagi tu Iris?
ha ha ha..
:-)

sambung main lagi....
tembak2 plak kali ni

we have so much fun!!!

pas tu nak main art lagi
yg ni..mcm gel pun ada
mcm water color pun ada
hentam saja la

kena colorkan pic tu

elok2...
jangan comot2 and jangan sampai terkeluar dr garisan hitam tu

pas dah siap..kasi kat brother yg jaga tu
dia masuk kan dlm oven

kasi warna tu tu kering ..

siap!!!
sorang dua pic....

seronok masing2!!
next time kita main2 lagi yer
:-)

1 comment:

Reflisia said...

lama tak jenguk blog2 fav Cik Masz ni....dah besar anak2 kak ayu...<3

Salam jumaat

©Copyright Reserved to Life Is Beautiful l Designed by DayangDeno