Adata~ powerbank, thumbdrive, memory card..yg unik & lain dari yg lain

ok..nak share lagi satu brand..
yg best & lain dari yg lain

ADATA
Adata ni satu brand yg origin dr Taiwan
since dr 2001..
kira baru jugak la
but...dah meluas sgt brand ni

Adata is specialize in memory and storage manufacturer, 
mcm  thumbdrive, memory card, external harddisk, power bank, dram... 
dan mcm 2 lagi
Image result for adata products
yg best nya...model yg ditawarkan oleh Adada ni..unik & lain dari yg lain
and...canggih la
sbb Adata ni dah menang mcm2 award
emm..establish sgt kan?

kat mana nak dpt kan barangan dr Adata ni?
senang jer...

Adata - 11 Street MY
Image result for 11 streets logo malaysia
semua nya dihujung jari
kat kedai2 pun ada..banyak
but... zaman teknologi canggih ni..
semua pun boleh online
mudah & cepat

"great memories begin with ADATA"
suka sgt quotes ni

ok..tgk external hard disk ni
ADATA HD710 1TB Waterproof/Dustproof/Shock-Resistant USB 3.0 External Hard Drive / ADATA HD710M 1TB
Adata HD710 
canggih & unik kan?

waterproff, dustproff, shock-resistant
wow....
dah la tu...dpt 3 tahun warranty

Mummy Ayu tak pandai sgt ngan gadjet2 ni
but bila baca..waterproff, dustproff..and tahan lasak tu..canggih dah
yer la..external hard disk ni kan...nak bawak ke sana ke sini
mana tau..terjatuh ker..masuk air ker
alahai..data mcm2 kat dlm tu
so..bila dgn Adata ni..tak perlu risau semua tu..
best kan??

selain dr di 11 Streets.my

Adata - Lazada Malaysia
Image result for lazada malaysia logo
Adata jugak boleh didapati di .... Lazada

nak share lagi satu produk dr Adata yg Mummy Ayu rasa best 
thumbdrive
rasanya semua memang guna & perlu thumbdrive ni
utk simpan data2...selain dr external hard disk lah kan
thumbdrive dr Adata..

image
comei, ringan, nipis
image
mcm keychain jer...sangkut kat bag
panjangnya....41mm, tebal 5.8mm
image
sgt mudah nak bawak ke mana2...
and...its lifetime warranty

lagi lah kan

so..apa lagi
jom jengah2 produk Adata..
mana tau ada yg berkenan
leh jer..
senang kan???

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. bila baca entry ni jadi macam berkenan pulak...tengah survey untuk beli thumbdrive pejabat ni...mybe bole try adata...tq ayu share info...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...