Uniqlo Malaysia ~ Free coupon !!

okay....
nak share ngan you all ...
pasal clothing line..yg tak asing lagi ngan kita semua
"Uniqlo"
ramai yg tau brand ni kan? sure punya
Uniqlo..berasal dr perkataan 'unique' dan 'clothing'
jadila UNIQLO
Uniqlo ni berasal dr Jepun pd tahun 1984
sehingga hari ni.. Uniqlo dah ada lebih kurang 1300 cawangan di 15 buah negaea
wow!! impressive kan??

so...nowadays....
semua pun dihujung jari anda
so do Uniqlo
kita leh shopping secara online sahaja..pakaian2 dr Uniqlo
tak yah susah2..just gie ke http://www.uniqlo.com/my/
and...just start shopping!!!
Image result for online shopping

Shop at Uniqlo for the latest Women's Collection!
SB02
kat sini mcm2 fashion terkini & up to date...

Shop online for the latest Men's Collection Sale at Uniqlo!
SB06
for womens, for mens, for kids and for babies...
utk semua semua lah

and..kita leh juga daftar jadi "E-Member" utk dapat special price or diskaun2 yg best best
E-MEMBER SPECIAL

apa lagi yg best..di Uniqlo online ...
selain dr diskaun2 .. postage percuma dgn setiap pembelian melebih RM 150
AppealBanner
so...dah untung dah kat situ
dah la senang..shopping online, tak yah kuar rumah
free postage lagi...

apa lagi..
jom jengah2 ke Uniqlo

and..special lagi..utk kawan2yg baca blog Mummy Ayu hari ni...
Enter This Uniqlo Coupon Code To Enjoy RM10 OFF!


Displaying image.png
tambahan..diskaun RM 10 on ur first purchase...
yeah!!!

jom jom jom!!!
happy shopping at Uniqlo
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. suka usha baju di uniqlo tapi xpernah beli pun maybe pasni boleh usha online pula..hihi

    ReplyDelete
  2. haah...brg uniqlo penah beli online sebab butiknya takda kat sini...rm10 off...ermmm macam nak cari something untuk hubby...dia yang suka jenama ni,....

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...