New look............. :-)

emmm...since malam semalam
blog Mummy Ayu dah berwajah baru

Image result for new look
chewah..
he he he..
ok tak?
loading tak?
cun tak?
✿ Life Is Beautiful ✿
banyak plak tanya kan
he he he

tu la pasal.. Mummy Ayu buat teka teki hari tu
sbb Mummy Ayu nak make over blog
:-)

alhamdulillah..selesai sudah
kali yg ke 5 lah.. Mummy Ayu tukar baju utk blog
dalam 8 tahun Mummy Ayu berblog
ok lah kan??


semua pun pink pink
and..yg baru pun.. pink juger..

ok.. jom kenal dengan 
person yg incharge dalam me 'make over' kan blog Mummy Ayu kali ni
nie dia... Mellya
Mellya
comei jer orang nya
Mummy Ayu jumpa blog dia... masa blogwalking hari tu
jumpa dengan blog yg dia make over kan
and.. suka dgn hasil kerja nya
laju jer..email dia terus
and..tanya, boleh tak buatkan blog Mummy Ayu
and..dia kata ok...time tu dia tengah buat blog orang lain
Mummy Ayu pun..tak urgent
so..ok jer
last week..dia email and kata ok
semalam..whatsapp...dia minta pw blog semua
and....whatsapp draft kerja
ok..suka
and malam semalam..dia buat

tgk kat hp.. cun
bun..tak puas kan..
nak tgk kat pc gak
pagi tadi.. laju jer bukak blog..
yeah!! suka..suka sangat sangat suka


A box of Crayon
siapa nak khidmat make over blog....
mcm Mummy Ayu
boleh jer jengah ke blog dia

serius....sangat murah..
and..kerja nya cepat & puas hati
kali ni..memang Mummy Ayu nak simple2 jer
janji pink..
no pic kat header..just nama blog Mummy Ayu
and....that's it!

so..any comment??
feel free to say something ...

Image result for comment please
thank you!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Hasil Mellya Semua cantik dan sangat puas hati kan. Harga pun sangat murah ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete
  2. Suka sangat hasil keja Mellya.. Cepat dan cantik, overall memang puas hati ๐Ÿ˜

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...