Dah start dah...

nak balik kampung..(chewah ....) hujung bulan ni
tapi..
dah mula dah shopping souvenir yg nak di bawa balik
he he..
siap buat list lagi.takut2 tercicir

last weekend kat gi MBK
so....sementara pegi tu
Mummy Ayu terus buat bag2 ni
ni mcm pasport holder jugaks
but bag
boleh la buat pencil bos ker, make make up
or..apa2 lah

ni utk my sisters..
my sis & my SIL

harap2 diaorang suka la..

Iris pun..of coz la sama jugak
nie coin bag
comei!!!

nie ada gak yg kirim nak buat jugaks
so..harus la gie lagi nanti
and..nak buat utk pemenang2 giveaway Mummy Ayu tu
so...tungguuuuuuu!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. Masa g Chiang Mai haritu...macam-macam ada..murah je...hahahaha...seronok kan customize macam ni!

    ReplyDelete
  2. assalam..mummy ayu..saya nak kirim boleh..ni wasap sy 0193731296..nanti mummy balik malaysia pos kn je..terima kasih.

    ReplyDelete
  3. assalam mummyayu..nak kirim blh x?coin bag ngan lanyard ada x mummyayu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam...meh kasi number..leh whatsapp2.. coinbag ada...lanyard takde la.. kita pun cari gak. kalau jumpa kita update.

      Delete
  4. kak ayuuu klu sy x mng.. sy nkk kirimmmmm....

    ReplyDelete
  5. Adoi.. menariknya bila boleh customized sendiri

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...