Ramai plak yg minat...

ramai plak yg minat nak kirim bag2 mcm ni
Mummy Ayu boleh jer tolong belikan
sbb tak berat & tak besar pun
cuma...risau sikit bab warna2 & charm tu
sbb ..benda2 ni bergantung kpd stok yg ada
unless lah..yg kirim tu tak cerewet 
setakat semalam....dah 2 orang tinggalkan phone number..nak kirim
and..sorang tu..dah siap transfer duit dah..
tq so much sbb percaya

bag2 ni...saiznya separuh A4
so....quite big
takat nak letak hp...bag duit kecik...or letak make up.. boleh jer

Mummy Ayu pun ada beli extra..color2 simple
and..tulis Bangkok jer
in case nak kasi sesiapa nanti.. ada extra kan

and..coin bags mcm Iris nya ni..memang kecik
just nice utk letak duit..utk anak2 bawak ke sekolah

and..of coz..pasport holder
No automatic alt text available.
so....kalau ada yg nak kirim & tak cerewet bab warna2 ni
boleh lah..
and..charms pun...
leh request but.. bergantung kpd stok jugak

sapa2 yg nak kirim .. leh tinggalkan phone number, 
nanti kita whatsapp2...
jgn risau..no phone..Mummy Ayu tak publish kan
semalam jer..tak sengaja...but dah delete dah
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

  1. Saya pergi Sabah hari tu pun beli souvenirs macam ni. Beli sebab murah hehe.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...