Jom tengok...siapa yg menang!!!

Jom tengok...siapa yg menang!!!

okay.. udah2 lah buat you all suspen kan? jom tengok sapa yg menang.. semalam...Iris tido awal so..pagi tadi sebelum diaorang g...

Read more
Semalam....

Semalam....

semalam petang.. dok layan print nama2 ni.. and potong siap2.. pas tu lipat and masuk dlm bekas :-) suspen... sia...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat # busy sikit pagi ni pemenang dah ada.. :-) jab lagi yer... siapkan kerja sikit dulu have ...

Read more
Update terkini....

Update terkini....

sowie sbb lambat sikit update.. ok..jom check nama yg joij.. tq so much!!! and lots of good luck!!! 1.  http://kasihkuamani.b...

Read more
Closed!!!

Closed!!!

okay..secara rasminya.. giveaway Mummy Ayu ditutup!! terima kasih banyak2 pd semua yg join in sya Allah Mummy Ayu akan umumkan na...

Read more
Terrific Thursday!!!

Terrific Thursday!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari khamis!!! :-)

Read more
MummyAyu's Giveaway

MummyAyu's Giveaway

dengan lafaz bismillahhirahmannirahim.. Mummy Ayu nak buat satu giveaway lama sangat tak buat giveaway2 mcm ni last..tahun 2015 har...

Read more
Ramai plak yg minat...

Ramai plak yg minat...

ramai plak yg minat nak kirim bag2 mcm ni Mummy Ayu boleh jer tolong belikan sbb tak berat & tak besar pun cuma...risau sikit b...

Read more
Happy women's day!!!

Happy women's day!!!

assalamualaikum and good morning semua selamat hari rabu!!! and... selamat hari wanita!! :-)

Read more
Pagi tadi.. rambut dah panjang

Pagi tadi.. rambut dah panjang

pagi tadi... masa diaorang nak gi school.. sempat snap he he...blogger lah katakan rambut masing2 dah panjang yg Iris..ok la.. sb...

Read more
Update peserta giveaway

Update peserta giveaway

first of all.... Mummy Ayu nak ckp tq so much pd semua yg join meriah sambutan gitu lum tamat lagi giveaway ni..masih sempat pd sapa yg ...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum selamat pagi kengkawan!!! have a nice day!! :-)

Read more
Dah start dah...

Dah start dah...

nak balik kampung..(chewah ....) hujung bulan ni tapi.. dah mula dah shopping souvenir yg nak di bawa balik he he.. siap buat list lagi...

Read more