Weekend!!!

Weekend!!!

yeah.... dah weekend.. esok dah sabtu.... esok...ada sukaneka & BBQ full 1 hari.. ahad plak....ada plan nak bawak Ian &...

Read more
Adata~ powerbank, thumbdrive, memory card..yg unik & lain dari yg lain

Adata~ powerbank, thumbdrive, memory card..yg unik & lain dari yg lain

ok..nak share lagi satu brand.. yg best & lain dari yg lain ADATA Adata ni satu brand yg origin dr Taiwan since dr 2001.. kira...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum selamat pagi salam jumaat aminnn..

Read more
Uniqlo Malaysia ~ Free coupon !!

Uniqlo Malaysia ~ Free coupon !!

okay.... nak share ngan you all ... pasal clothing line..yg tak asing lagi ngan kita semua "Uniqlo" ramai yg tau bran...

Read more
Balik kampung!!!!

Balik kampung!!!!

in sya Allah kalau takde apa2.. hujung bulan ni Mummy Ayu & anak2 akan balik kampung..hujung bulan ni chewah.. balik kampung ut...

Read more
Have a great day!!!

Have a great day!!!

assalamualaikum good morning semua!!! :-)

Read more
Dah 13 tahun dah...

Dah 13 tahun dah...

hari ni...13 tahun yg lalu Mummy Ayu mula lapor diri...sebagai  kakitangan awam.. .... kena kursus kat Melaka pas tu..mula la...

Read more
Calling for winner!!!!

Calling for winner!!!!

pengumuman..pengumuman... kepada pemenang2 giveaway Mummy Ayu hari tu ada 3 lagi hadiah yg Mummy Ayu lum buat lagi sbb lum dpt re...

Read more
Selamat pagi

Selamat pagi

assalamualaikum  and  selamat pagi semua... in sya Allah.... aminnnnnnnnn

Read more
Shopping kain cotton

Shopping kain cotton

semalam...kuar jab ikut kengkawan gie kedai beli kain cotton plan nak beli dlm 4 pasang jer utk Mummy Ayu, Iris, Mak & Ibu sekali...

Read more
MBK lagi...weekend lepas

MBK lagi...weekend lepas

weekend lepas.. ke MBK lagi ngan Ian & Iris as usual...kalau ke sini mesti nak singgah sini port baru diaorang plak k...

Read more
Untuk pemenang Mummy Ayu....

Untuk pemenang Mummy Ayu....

ok....calling for the winners.... so far..baru 2 orang winner yg email... so..baru 2 lah yg dah siap... yg pouch bag ink tu..utk Ro...

Read more
Second badge punya hasil....

Second badge punya hasil....

last weekend.. gi MBK lagi and..hasilnya.. kali ni..lagi banyak dr yg 1st time yer la..utk winner ada yg kirim and..ada lagi ...

Read more
Happy tuesday!!!

Happy tuesday!!!

assalamualaikum.. salam selasa.... :-)

Read more
Good morning!!!!!!!

Good morning!!!!!!!

assalamualaikum and morning semua selamat hari isnin!! :-)

Read more