Contest Saat Manis Si Manja

di pagi Jumaat yang mulia nie
nak join contest
mana tau ada rezeki..amin!
so kali nie nak join contest Saat Manis Si Manja
anjuran blog My Small World @ Ummi Dania


syarat syaratnya...
1. Upload banner contest di atas ke sidebar.
2. Tajuk contest 'Saat Manis Si Manja'
3. Terbuka kepada kanak-kanak berumur 0-6 tahun sahaja.
4. Upload gambar saat manis si manja anda (spt percutian,hari lahir dll)
Sertakan nama dan umur anak.
5. Tuliskan tajuk gambar. Tidak melebihi 15 patah perkataan.
6. Jadi follower blog saya My Small World.
7. List-kan My Small World di dalam blog list anda.
8. Pemenang berdasarkan gambar yang paling menyentuh hati!.
9. Tinggalkan link anda di dalam entri ini.
10. Juri akan dilantik oleh saya.
11. Hadiahnyer ???
seorang si manja lelaki DAN seorang si manja perempuan akan dipilih.
Hadiah dipilih oleh si manja yang gambarnya terpampang di 'banner'
so..ini dia pic yang dipertaruhkan...
Nama my hero nie..Muhammad Adrian Zikri
umur...4 tahun (lagi...2 minggu genap 4 tahun)
Tajuk pic nie....
"Enjab je cuti, esok nak alik dah.."
pic ni taken waktu bercuti kat A'Famosa baru baru nie
waktu tu Mummy suruh dia posing tongkat dagu
pas tu dia buat termenung cam tu....
sweet je rasa, Mummy snap ajer...
waktu time tu lepas mandi kat Water World....
and eson nya memang we balik...
itu la story nya
so as usual
wish us lots of luck!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. Hi....salam kenal,

    Semua ok...naper nak nangis eh?....xper nanti ajak mummy cuti lagi yer....

    Good Luck!!!


    Ezna, Ummi Dania Yasmine

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...