Happy Birthday to Daddy!!!

allooo...morning semua!!!
penatnye ari nie
malas dah rasa nak gie teja pagi tadi
boss pun tak de
ingat nak EL dah
but tak leh...
sbbb esok ada meeting
so..kena pas file meeting kat another boss
so..here me at my office..tired!!
----
so..first entry this week
semalam my hubby buzzday
so....tak de la celebrate apa pun
just kasi dia giant birthday card
buat sendiri
penuh kasih sayang gitu
ha ha ha..
bak kata Mumy Ayu kat adik adik kat opis nie
sbb diaorang seronok sgt tgk
time Mummy Ayu tgh buat card ni
sambil buat..potong & gam nie...
kasih sayang tu melimpah limpah
(ye ker?)
tapi bab sayang tu betul tau...
ini la rupanya...
Happy birthday to you..
...son
...brother
..hubby
....daddy
....chef
yg atas kertas pink tu untuk Mummy Ayu tulis
pas tu ada gak kasi Ian tulis
tapi kena pegang la tangan dia
hadiah?..adalah..biarla rahsia...
so..semalam pagi gie la photoshoot tu
mcm mana?
nanti story next entry yer...
nak gie mamam b'fast jab.....

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

11 comments:

  1. waaa.. u da pi ker??? best2 ..

    ReplyDelete
  2. happy besday abg botak ku...eheheheheh

    ReplyDelete
  3. fida ~ best sesangat cuma kids je..
    susah sgt nak senyum or pose..nanti tgk pic nye..

    net ~ abg botak kiter ker? he he he

    suziey ~ tq bagi pihak..

    ReplyDelete
  4. cantiknya kad...nnti anak dh besar cam Ian nak ajar buat camni gak la!

    nway...hppy besday tuk ur hubby!

    ReplyDelete
  5. wah kretip nya mamy!! i loike lah kak!

    ReplyDelete
  6. a eh lupa nk wish hehe

    happy bday daddy!

    ReplyDelete
  7. happy birthday ...semoga menjadi daddy yang terbaik

    ReplyDelete
  8. oh..how sweet :) happy birthday to ur hubby ye

    ReplyDelete
  9. mamalieyna ~ memang suka buat menda menda cam ni...kalu in good mood la..he he he..

    Farra ~ ma acih....

    Anje ~ tq....amin!!!

    kauthar ~ tq dear!!

    ReplyDelete
  10. cantik kad..ader bakat nak jadi designer ni...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...