"uwai aju aju..ampai okok..apa ayam aju??"

tajuk entry nie
Mummy Ayu petik dr Iris
he he he..
sbb nie la lagu fav Iris sekarang
selain dr "ayyang amu"
emmm..pantang dia nampak buai
dengar la dia nyanyi...
buai dia kat umah (buai tido) tu pun jadi...
gie shah alam last week
umah Pak Ngah tu ada buai
emmm....kat buai aje la dia...
tak mau ke tempat lain
kalu nak cari Iris .. cari la kat buai tu
tengok...
mulut tu tgh nyanyi la tu
banyak plak pic dak bam bam nie
nie bukan semua yg Mummy Ayu snap
my sis & my bro yg snap snap kan
suka nye dia...
nengok..Ian punya aktif....
Untie Syira, Iris & Ian
Iris...mamam pun kat buai...
Uncle Apiq & Iris
Iris yg makin bam bam.....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

12 comments:

  1. dah agak dah...ni mesti lagu buai laju2...hehe..

    ReplyDelete
  2. suka dengar budak2 nyanyi..comei je rasa..geram btoi

    ReplyDelete
  3. Ayu ~ ko dah confirm dpt tangkap gak..sama je kita..

    adyshariz ~ tu la...

    Fida ~ untie..baru nak 2 tahun..saya budak baru belajar..

    ReplyDelete
  4. gigi iris mcm dah penuh je semuanya...so cute tgk dia senyum..alesha punya feveret song..air pasang pagi dengan 1,2 buckle my shoe

    ReplyDelete
  5. ahaha..
    budak - budak..
    mcm2 lagu dia buat...
    tpi best bile dah tua nnti terngiang - ngiang bebudak ni punya perangai time tu.

    ReplyDelete
  6. soooooooooooooo cute!!!!! bam bam la comel!!!!

    ReplyDelete
  7. bumbum n sweet ka Iris! besar nnti cun abess ni..^_^

    ReplyDelete
  8. Diamilikku ~ ah ah..gigi dia dah penuh dah...oo..lagu tu lum ajar lagi..

    Ayu ~ tu la...sekrg pun kat opis kalu terbayang kan gelagat dia leh senyum sorang2..

    sofia ~ :-)

    mamalieyna ~ :-)

    ReplyDelete
  9. ohh suka naik buai ye..siap nyanyi2 lagi..

    ReplyDelete
  10. comelnyer bam bam..cntiklh baju dia mummy...

    ReplyDelete
  11. Farra ~ tu la..dah besar dah konon..tapi pelat..

    Intan Inn ~ Daddy dia yg pilih baju tu, Ayu takut panas..tapi ok jer..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...