Cuti-cuti...Part 2 ~ Layalina Hotel, Phuket.

dalam kul 11 lebih mcm tu..
sampai hotel dah
semua dah booking online
so...just check in jer
but..kena tunggu kejab...
sbb lum kul 2
but..tak sampai kul 2..kami masuk bilik dah

hotel ni...halal hotel
sbb tu Mummy Ayu pilih
so..senang nak makan semua
plus....ada member pernah pegi and memang cantik & selesa sangat
staff pun friendly..
tak yah nak fikir foods..sbb semua halal
see...reception pun pakai tudung
hotel pun tak besar
just ada 15 bilik jer
and..semua bilik pun suites
emm...harga mahal sikit la
but..holiday kan
bukan selalu
boleh la....once in a while
kannnn

welcoming drinks
iap ngan wet towel lagi
memang penat pun...

siap...dapat kunci
bilik no 5
bawah jer & sebelah reception tu

katil king size
and amik 1 extra bed utk Dido
nak amik bilik lain..dah takde 
ni last room  yg available masa Mummy Ayu booking tu
plus 2 malam jer..layankan jer la

bilik air nya
one of the reason Mummy Ayu pilih hotel ni
jakuzzi tu
besar..and nice

view dr luar
kanan tu...swimming pool
kiri tu..bilik Mummy Ayu
reception..tengah2
best kan??

and the view
subhanallah

bila dah masuk bilik tu
dah puas hati dah
memang relax & rasa malas nak kuar mana2 pun
just lepak dalam bilik..dah best dah
:-)

alhamdulillah..
rezeki Allah beri
leh jalan2 mcm ni
bawak anak2 holiday
and..siapa sangka
dapat peluang keja kat Bangkok..leh jalan2 ke Phuket
kalau saja2..tak tau la sampai ke tak
sbb dalam Malaysia pun tak abis jalan lagi
:-)


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

Jemputla komen di sini...