Tempahan baru-baru ni

baru2 ni kan
Mummy Ayu ada balik Malaysia kejab
and..ada open order utk bag2 ni
and..hasilnya..
emm..penuh la berbag2
sbb kali ni ngan Dido sekali...
so..banyak ke dia la
Mummy Ayu sikit2 jer
ni pun 1st badge tau
ada 1 badge lagi..lebih kurang banyak mcm ni gak
ada pouch bag, ada pasport holder

coins bag

and as usual
kalu buat banyak2 ni
mesti Mummy Ayu terjebak jugak
kali ni..buat folder plak
tgk sekali dah jatuh cinta ngan warna tu
nampak soft jer..
kan??

jenuh la ari tu
cari charm
berpinau mata
see....

in sya Allah
ain kali Mummy Ayu balik
Mummy Ayu open order lagi yer.
:-)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. nak jugak..!!! yang pssport holder tu bestnyaaa comey

    ReplyDelete
  2. alaaaa kenapa taktau mummy open order T___T nak order lagi! semua orang cakap cantik

    ReplyDelete
  3. Ala...besnya..
    Akk, klu open..wassap la..hehehe..nk jugak...

    ReplyDelete
  4. Adoi.. lawanya.. coin bag tu comel sangat..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...