Place mat decoupage

assalamualaikum...
salam jumaat semua
good morning

saja nak share
hasilnya...
yg dah siap setakat ni
emmm...
rambang mata kalu suruh pilih ni
sbb both site lain design, lain warna, lain corak & lain bunga
semua lain la
kira boleh pakai depan belakang tau
banyak yg besar
ada skt yg kecik...

buat apa Mummy Ayu buat banyak2???
sbb nanti balik Malaysia nak kasi buah tangan hasil tangan to my relatives
puas hati kan...kasi hasil tangan sendiri sbg buah tangan
chewah...

tak nak jual ker?
ramai yg tanya...
boleh je..but not for this moment
kalau ada extra2..nanti Mummy Ayu open yer

plan nya..
bila Mummy Ayu balik for good
Mummy Ayu akan buat siap2..
bakul, placemate, tudung saji, tissue box
and..Mummy Ayu akan open order je
sapa cepat, dia dapat
cuma awal2 ckp...tak murah yer
kos bahan2 nya pun dah memang pricey
and..kerja membuat nya pun remeh & amik masa
plus postage lagi..
mcm tudung saji tu..besar
walaupun ringan..
so..faham2 je la yer
kalau selft collect senang
takde la risau bab penyek or kemek2..

weekend lepas tambah stok lagi

Mummy Ayu memang tak boleh tgk tissue..
rambang mata
stok kat umah punya la banyak
but bila pegi..mesti terbeli banyak jugak
now dok geram tgk bakul plak
adoi la...comei2..

bawak la Iris
sbb dia bosan
sekali dengan dia pun
see...ni dia punya
Iris boleh buat, tapi kena guide la
and..kena kemas2 kan

kat sini la Mummy Ayu beli barang2 semua ni
JJ Mall

kat dalam chatucak pun ada..
2-3 kedai
but kalau nak selesa & nak senang
gi JJ Mall je
ada 1 kedai but besar
plus sejuk sikit...sbb dalam mall
kami kami yg dok rambang mata
:-)

dua, tiga kali...
stop...cukup dah
but tangan tu keep on selak2 plakstik tisu tu
oo..ni cantik, ni pun cantik
macam mana tu?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Bestnyaaa...untuk nieyl ada x hehehe...

    ReplyDelete
  2. alahai.. seronoknya tengok Mummy ayu update pasal Decoupage ini.. Cantik-cantik..

    ReplyDelete
  3. cantik la tissue tissue tu. bakul yg besar tu nanti kalau dah siap mesti cantik. rajin mummy ayu buat.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...