Spiderman

asslamualaikum
salam selasa
good morning semua....

sebelum entry giveaway
layan jab pic kami weekend lepas

ahad lepas..
gie tgk wayang lagi
mula plan nak dating ngan Ian je
sekali Iris pun nak follow ..
ok jer
tgk kat tempat sama..
weekend lepas tu
Central Rama 3

kali ni layan cita..spiderman

show..11.30
4 tiket
sorang lagi...
kawan Ian plak kali ni

Nabil, Ian, Iris

posing2 sebelum tgk wayang
he he he
anak2 pun layan je
dah tau dah ragam Mummy diaorang
3 of us

sampai awal
so..banyak masa ada

Mummy Ayu bukan peminat marvel or superhero ni
sbb layan cita ni pun... Ian
kesian dia..follow cite Mummy & Iris je
kali ni..layan cita dia
suka la...Ian & Nabil

Mummy & Iris..banyak gak la yg kena tanya
he he he

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

3 comments:

  1. Anak saya kaki wayang. letih nak melayan dia tgk wayang setiap minggu klw keluar citer baru.

    ReplyDelete
  2. Ala.. dah tengok eh.. ramai yang bagi feedback kata filem ini ohsem..

    ReplyDelete
  3. terbaik kan citer ni. Kita dah tengok aritu. besttt

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...