Jom balik kampung ~ suka + sayu

Ahad ni kan nak raya
so..jom balik kampung sama sama
yeah!!!!

lama tak balik 
last hari tu..tahun baru la
ni baru nak balik
seronok la of coz
but
tiap kali balik tu,
mesti ada sayu jugak
sbb selalunya nak balik..dah tau dah siapa yg akan jemput
but..since last 2 years ni
memang harapkan family & adik beradik la yg dtg jemput
:-(
sayu, sedih...
dalam masa yg sama seronok
sbb balik..leh selalu gi pusara
one thing yg kat sini tak boleh nak buat

selalu nya touch down je...tempat pertama yg Mummy Ayu tuju is pusara
but hari ni..tak leh la
sbb sampai malam
esok pagi la baru leh gi
miss him so much!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Welcome back Mummy Ayu..
    Selamat Hari Raya Aidil Adha.. Enjoy your holiday..
    LZ pernah nampak Mummy Ayu di AEON S2 tapi tak sempat tegur sebab dah lewat kena balik office..

    ReplyDelete
  2. Selamat pulang...cuti lama ke kali ni...

    ReplyDelete
  3. Selamat pulang ke Malaysia Mummy Ayu.. selamat bercuti juga..

    ReplyDelete
  4. rindu tu akan menerpa sentiasa.
    kenangan yg takkan boleh dilupakan.
    ayu is strong.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...