Decoupage place mat

Decoupage place mat

now tgh mood layan decoupage  mood wat place mat hari tu kan beli banyak dah yg 10 pcs tu siap dah nanti Mummy Ayu share pic tau ...

Read more
Cafe Noi!

Cafe Noi!

assalamualaikum salam khamis good morning semua breakfast pagi ni... roti bakar  half boiled eggs coffee ni menu kalau ...

Read more
Happy 94th birthday Tun M!!!

Happy 94th birthday Tun M!!!

masih cita birthday  hari ni..birthday Tun Mahathir yg ke 94 tahun perdana menteri kita and..he is the oldest PM in the world dal...

Read more
Suprise punya cerita!

Suprise punya cerita!

isnin baru2 ni birthday one of our friend... as usual..kami suka bab suprise2 kan birthday ni so..here we are siap belon bagai yer ...

Read more
Last week...

Last week...

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! meh la layan cita last week.. khamis malam tu..ecah sampai yeah!! so..jumaat tu cu...

Read more
Takde mood

Takde mood

assalamualaikum salam selasa good morning semua lama tak update kan nak update but..takde mood plak later yer..

Read more