Decoupage lagi dan lagi...

Decoupage lagi dan lagi...

since pindah ni, barang2 decoupage agak berterabur sbb trolley yg dulu utk bahan2 decoupage dah guna utk benda2 lain emmm... semalam s...

Read more
Place mat decoupage

Place mat decoupage

assalamualaikum... salam jumaat semua good morning saja nak share hasilnya... yg dah siap setakat ni emmm... rambang mata kalu s...

Read more
Ian - Daddy

Ian - Daddy

ni masa sabtu lepas tu kan...yg ada mcm petting zoo tu ha...bukan bird je yer ular pun ada Ian...memang takde hal bab ular2 ni he re...

Read more
Toy Story 4

Toy Story 4

assalamualaikum salam khamis emm..khamis dah lama tak update yer.. good morning semua harap2 semua nya sihat walafiat... in sya Alla...

Read more
Settle 1 bab...

Settle 1 bab...

pagi tadi... gi sekolah jab walaupun dah cuti sbb nak amik uniform sekolah settle awal2..senang alhamdulillah...semua ada saiz ...

Read more
2 tahun

2 tahun

semalam 14 julai.. genap 2 tahun dah (kalau bulan islam 20 syawal) sekejab je rasa masa berlalu but ada masa ..rasa lama sgt dah ...

Read more
Last day summer school

Last day summer school

assalamualaikum salam isnin good evening dah pun lambat update he he he last friday punya pic last day summer school masing...

Read more