Updated!!!

Updated!!!

alhamdulillah.... tamat dah giveaway Mummy Ayu terima kasih kpd semua yg sudi join meriah gak sambutan so far..ada 25 penyertaa...

Read more
Shopping barang sekolah

Shopping barang sekolah

last week.. long weekend kan so....settle kan mana yg boleh utk persiapan sekolah Ian & Iris bukan main lagi 2 beradik ni b...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua!!! have a good day!!!

Read more
Officially closed!!!

Officially closed!!!

ok.......dengan rasmi dan dengan lafaz bismillah giveaway Mummy Ayu ditutup!!! terima kasih pd semua yg sudi join!!! "Decoupag...

Read more
Decoupage Giveaway by Mummy Ayu

Decoupage Giveaway by Mummy Ayu

dengan lafaz  بِسْمِ اللهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحِيْمِ Mummy Ayu mula kan giveaway ni (entry melekat...new entry di bawah ye...tq!) "...

Read more
Pertabalan DYMM  YDP Agong XVI

Pertabalan DYMM YDP Agong XVI

assalamualaikum salam selasa good morning semua hari ni public holiday sempena.... pertabalan YDP Agong yg ke 10 kami kat s...

Read more
Long Live the King ~ Rama 10

Long Live the King ~ Rama 10

long live the King!!!

Read more
Loooong weekend!!!

Loooong weekend!!!

assalamualaikum salam isnin good morning semua hari ni kami cuti kan sini publick holiday  birthday king  and esok plak cut...

Read more
Salam Jumaat

Salam Jumaat

assalamualaikum salam jumaat good morning semua!!!

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam khamis good morning semua :-)

Read more
Sweet Dreams - Adaptasi

Sweet Dreams - Adaptasi

coming soon 5 ogos 2019ni di astro ria (cam ne..sendiri pun takde astro) emmm.. Sweet Dreams by Acik Lana diadaptasikan ke dram...

Read more
Kelas Bimbingan Malaysia

Kelas Bimbingan Malaysia

start tahun ni.. (tahun lepas ada jugak ... cuma tak kerap) perwakilan anjurkan kelas bimbingan bahasa Malaysia utk anak2 kat sini se...

Read more
Coffee

Coffee

yezzaa... coffee dulu emmm.. bau kopi pun dah.. emmm..bestya hanya pecinta2 kopi je tau feeling dia bila bau kopi tu kannn?...

Read more
Good morning!!!

Good morning!!!

assalamualaikum salam rabu good morning semua oh...I need my coffee!!!

Read more
Ke JJ Mall lagi...

Ke JJ Mall lagi...

sabtu petang... pagi tu ada kelas bahasa melayu & latihan choir lepas settle tu.. terus kuar jab ke JJ Mall lagi emmm..kalau ke...

Read more
Spiderman

Spiderman

asslamualaikum salam selasa good morning semua.... sebelum entry giveaway layan jab pic kami weekend lepas ahad lepas.. gie tgk way...

Read more
Sapa nak join???

Sapa nak join???

asslamualaikum salam isnin selamat petang busy..biasa la isnin dah la masuk lambat plak pagi ni okies..memang dah plan nak wat plus...

Read more
Decoupage lagi dan lagi...

Decoupage lagi dan lagi...

since pindah ni, barang2 decoupage agak berterabur sbb trolley yg dulu utk bahan2 decoupage dah guna utk benda2 lain emmm... semalam s...

Read more
Place mat decoupage

Place mat decoupage

assalamualaikum... salam jumaat semua good morning saja nak share hasilnya... yg dah siap setakat ni emmm... rambang mata kalu s...

Read more