Pagi ni

assalamualaikum
salam rabu
good morning semua

pagi ni
kuar awal dah rasa
(awal sikit la dr biasa)
sbb dah agak dah
sure jam
sbb semua bebudak sekolah dah start dah ari ni
so...here we go

selalu dlm 7.15 dah sampai rumah Tok Umi dah
but pagi ni
still dalam keta

and
7.21 baru sampai simpang ni

sbb jam,
byk berenti2
banyak la leh snap2 
he he he
3 of us
Ian sekolah petang
muka lum mandi
Iris..."ala Mummy ni"
dia x suka bergambar
sempat whatsapp wish Happy Birthday kat Tok One
tu yg wefie ni

nasib baik depan sekolah Iris x jam
sekali...
nak gi opis plak jam
aitt...
rupanya..ada sekolah kat simpang belakang tu
ooo....baru tau ada sekolah
patut la jam

sampai opis
parking yg dekat2 abis dah penuh
sbb hari ni ramai yg ada taklimat
so..kena la parking jauh sikit
emmm

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. Seronok la anak- anak dah start sekolah kan..kakak dania dah start last week lagi...

    ReplyDelete
  2. Anak saya pun lambat harini aduss

    ReplyDelete
  3. da kembali jem seperti biasa.. hihi tabahla yang kena keluar awal pagi..

    ReplyDelete
  4. Jalan kembali sesak.. dekat jadi jauh..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...