Roti jala

bila cuti tu,
mcm2 la nak makan kan...
nie one of another projek...masa WFH last week
rasa nak mam roti jala plak
petang tu..pas lunch
menjala la plak kat dapur

kari masak utk lunch sekali
so menu minum petang tu
roti jala with kari ayam

emmm...
this week pun dah ada menu dah
kuih lopis plak
sbb pulut ada dah
he he
tungguuuu...jadi ke tak melopes plak

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. roti jala, lempeng ni semua makanan yg best. tp bab nak berdiri depan dapur tu yg tak best

    ReplyDelete
  2. antara menu fevret.. layan makan petang2..
    kadang suka kuah manis kadang suka kari.. deduala suka..

    ReplyDelete
  3. yummy..enak tul roti jala dicicah gulai ayam kuzi...

    ReplyDelete
  4. Assalammuqlaikum mummy ayu..
    sedapnya roti jala tu..
    rasa nk buat lah kalau ade kelapangan nnt :)

    ReplyDelete
  5. Saya suka makan roti jala, bubuh kuah banyak-banyak bagi banjir. Sayangnya tak tahan hati nak buat roti jalan banyak-banyak. Kalau satu adunan tu, 10 ketul sajalah dapat, lebihnya terus dadar jadi lempeng hehehehe.

    ReplyDelete
  6. Sedap tu roti jala dengan kari ayam. Kalau rajin, apapun boleh jadi kan :)

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...