Coffee lover...

bila x update,
sampai sebulan menyepi kan
bila dah update tu...emmmm...
berderet entry
bukan x de menda nak cerita
and bukan x de pic nak di share kan
banyaks je
but... ntah la
mood berblog tu ke laut
moga2 pas ni mood berblog ni maintain je
jgn la pi laut lagi

ok..sapa2 yg selalu baca blog Mummy Ayu ni
or follow inta Mummy Ayu
you all akan tau
Mummy Ayu ni memang coffee lover
emmm...kalau tanya "coffee or tea?"
of coz coffee la...

so..just nak share..
kalau ada coffee lover geng ngan Mummy Ayu
yg dok area2 Seremban, Senawang ni
leh la try coffee ni...
sbb Mummy Ayu pun baru try jugaks

paling latest try...
Rabu lepas
"BadWolf"
ni kawan boss yg buat
boss ckp sedap
so...kami pun try la...
dia x de kedai, dia wat kat rumah je
maybe lepas2 ni dia ada insta la kot

before tu..ari Selasa
kami try kopi ni
Wildtrak Kopi
ni kat senawang but dia ada wat delivery
so..ons aje la

pas tu Mummy Ayu pun dah try
Muto Kopi
kedai dia kat Seremban 2
besar...leh lepak2
tapi Mummy Ayu x lepak pun
just take away jer
next time la kot..lepak2

selain dr tu
Mummy Ayu suka gak
Maru 
kopi kat mynews...dappp
layan jer

Costa
of coz...
selalu terjebak bila isi minyak kat shell

and of coz...
Projek Kopi
yum yum
Ian & Iris pun layannnnn

About mummy_ayu

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

4 comments:

  1. Wow a true coffee lover 😍☕ Saya pun baru tengok blog haha lamanya tinggal 😂

    ReplyDelete
  2. Nasib along x leh minum ais dah...kalau x sure dah layan ni..kalau nak jugak kena amik versi panas la...

    ReplyDelete
  3. Wahh banyaknya...Teringin la nak try costa tu orang ckp sedap

    ReplyDelete
  4. wildtrak tu nampak cair.. yg Muto tu nampak mantopp..
    kalau ayu yg mana the best?

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...