Dah sampai dah

my latest project from Pixajoy...
dah sampai dah minggu lepas

yeay!!!
buat photobook 1 utk Mummy Ayu & 1 for Ibu
sayang la x buat photobook kan
so..here we are

pas tu..of coz la fav Mummy Ayu
photo print yg kecik2 comei ni
kali ni Iris pilih insta stail ni.. color hitam
nice jugak kan

and satu lagi....for Iris
personalised note pad
hari tu dia gi opis Mummy Ayu dia nampak
dia pun nak jugak
so..buat jugak la 1 utk dia
x nampak plak nama Iris atas tu sbb terang lighting nya
he he he 

nie pun ada dah next project pixajoy
lum siap editing lagi
😁😁😁 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

9 comments:

  1. Rsjin nya MA buat album tu... rs bertahun² tak buat buku album camni.. tp syiok bila tgk blk gmbr2 dlm tu kan

    ReplyDelete
  2. Rsjin nya MA buat album tu... rs bertahun² tak buat buku album camni.. tp syiok bila tgk blk gmbr2 dlm tu kan

    ReplyDelete
  3. Cantik pulak tu albumnya....jadi kenangan kan MA

    ReplyDelete
  4. wahhhh rajinnya MA buat customize album pixajoy! Ana ada jugak buat dulu tp sekali tu je hehehe

    ReplyDelete
  5. Bagusnya MA ...
    Tapi untung print gambar & di-albumkan bole belek² selalu. Feeling tu lain kan dari belek gambar secara digital

    ReplyDelete
  6. Lama dana tak print jugak la gambar raya kami... nak buat jugak lah kak

    ReplyDelete
  7. kita dok buat yang orang order je...diri sendri punya belum lagi... hahaha...raya puasa hari tu pun tak buat lagi

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...