Photoshoot Aidi Adha - TGF Ideas_Studio

hari tu plan nak amik gambar raya
but x jadi
raya haji baru semua dpt balik berkumpul
so...joms kita....
tu pun..sorang x de...adik ipar Mummy Ayu 
husband Angah, dia sorang je x de

kali ni kat TGF Ideas_Studio
kat senawang jugaks
sesi kami kul 11.30
RM 270 utk 30 minit
ok la kan....

mula2..family pic dulu 

8 beradik
with Ibu & Ayah

8 beradik je plak
serius 

free style...

Ibu & Ayah
with cucu-cucu
9 orang
coming soon sorang lagi

kesayangan.. Ibu & Ayah💖💖💖

cucu- cucu
7 orang lelaki
2 orang perempuan

than baru pic family masing.... 
Mummy Ayu....Along

Angah.. ni la missing her husband
busy keja, x dpt cuti

Ewan...

Dido...
coming soon cucu kesepuluh

Shyra & Caip
doakan...mereka dikurniakan cahaya mata
dah 7 tahun dah
in sya Allah...ada rezeki tu nanti

Apiq

Wani... 

lupa nak amik gambar yg bungsu
yg available lagi dlm family kami

paling adv amik gambar bebudak la

see...jenuh kena jadi cheerleader kan
ha ha ha

budak ni..susah betul nak bergambar
anak Ewan..Iman
nasib baik ada Isyraq, bila ada geng ok la skt
but ada masa jenuh jugak la nak pujuk

but bila belakang camera
manis je senyum kan
dua2 little hero Mummy Ayu ni

kan elok depan camera mcm tu
alahai..

overall ok la
nak buat frame besar gantung
and of coz...Mummy Ayu photobook la kannn
bila free leh layan buat

last kami photoshoot family
time tu baru 6 org je cucu
time tu Isyraq yg paling kecik
now...Hail
no dah 9 dah kan

and us...tahun 2018
 and tahun 2024

family pic..
alhamdulillah..makin bertambah
tahun 2018

and
tahun 2024








About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

8 comments:

  1. kami takde gambar family... teringat nak buat satu...tgok la kalau Pak Zain sihat nanti..boleh la amik...

    ReplyDelete
  2. Seronok nya ber photoshoot ramai2.

    ReplyDelete
  3. Bestnya photoshoot family. Cantik ganbar.

    ReplyDelete
  4. Wah...😍😍😍😍

    ReplyDelete
  5. Best kalau semua dapat join . Simpan sebagai kenangan akan datang

    ReplyDelete
  6. gmbr2 studio memang sgt puas ati! best sbb semua pun sporting utk dtg photoshoot tu

    ReplyDelete
  7. Bagus2 foto dan pose nya 👍👍👍❤️. Dulu saat mama mertua masih ada, beliau juga sukaaa foto kluarga seperti ini. Apalagi kalo ada cucu baru. Wajib foto ulang semua 😄

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...