Jom join!!!

tahun ni ... mcm slow down skt citer run Mummy Ayu kan

so... x de la run nya 
but medal tetap amik yer

but coming soon
dah ada 3 run yg Mummy Ayu dah daftar
emmm....semangat kan

paling latest
semalam baru daftar ni
Sonic Merdeka Run
bulan 8 ni run nya
menarik kan
and paling best
tshirt ada lengan panjang
suka sgt
tambah rm 4 je.. ok la kan

kalau nak join ..leh klik kat sini
tapi kena sign up la kat Heyjom

yg ni.. dah daftar dr last month  lagi
semangat sgt kannn 
IJM run
tahun lepas pun ada & pun Mummy Ayu join
tahun ni ada lagi
even tahunan IJM ni kot....
so jom la kita
run ni dulu 11 ogos, seminggu lepas tu baru sonic run tadi tu
ha.. 2 minggu berturut yer

yg IJM run ni..kalau nak join
klik kat sini yer.. pun kat Heyjom

haaa..yg ni Mummy Ayu looking foward sgt
pun dah daftar dr bulan lepas lagi
Matrix Starlight Run
run nya bulan september nanti
but bulan 5 dah daftar yer
semangat kan

yg membuatkan Mummy Ayu x sabar sgt
sbb run ni sebelah malam
memang teringin nak join
tapi yg run malam2 semua
kat KL, kat Putrajaya, kat Cameron la
kali ni..ada kat seremban
so...harus la men'join'kan diri kan
plus ada geng...tu yg jadi je tu

flag off pukul 9.30 malam
cut out time pukul 1.30 pagi
ha....mcm mana la gaya berlari memalam kan
gelap ker? seram ke?
looking forward sgt kannn

kalau ada yg nak join... 
Mummy Ayu run malam2..

ada satu lagi run
tapi Mummy Ayu x join pun
nasib x daftar sbb kalau x
3 run bulan ogos nanti
nie pun mcm tetiap tahun ada
last year pun x join, 
next year la plak kan

sapa2 nak join yg run ni

Mummy Ayu ni pun
sbb ada geng, tu yg rajin jugak tu
plus ada masa free 
bukan lari sgt pun
banyak brisk walk je
plus amik yg dekat2 je
so far semua run yg Mummy Ayu join kat area seremban je
ok la kan

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. Wahhh menariknya Run ni. Pernah join juga dulu yang Unicorn Run....lepas tu dah tak join Run dah. All the best MA.....

    ReplyDelete
  2. Rajiiin mummy ikut lari sekarang ini yaa ๐Ÿ‘๐Ÿ‘. Tapi memang ada yg bilang, sekali dah suka lari, akan suka lari selamanya

    ReplyDelete
  3. best best event lariannya... sy juga laa x bersedia lg

    ReplyDelete
  4. p/s terima kasih jwb psl blk kg tu๐Ÿ‘✌️๐Ÿ˜€

    since MA dok lama kat sana acu cadang kopi Amazon yg sedap? ada rezeki hjg bln nnt nak try secawan๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  5. Cie pun ada daftar fun run julai nanti. Nama je fun run tapi walk je pun. Hihi

    ReplyDelete
  6. tak yakin langsung nak join run ni semua. Takut kesudahannya kena usung JPAM

    ReplyDelete
  7. Keep it up MA ..best dapat join fun run ni ..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...