Demi mu ...

pagi ni tetiba terasa nak minum caramel coffee
nak menyimpang pagi tadi, x sempat
plus boss ada meeting, so nak kena la cepat gi opis
siapkan minit, siapkan fail semua
so x dapat la

but..rezeki tu x salah alamat 
rezeki Allah nak kasi
alhamdulillah

ada announcement, kena alihkan kereta
dah alang2 naik kereta tu
jom la lari jab naik keta gi beli kopi
he he he
bos pun dlm meeting
kejab je pun
as usual..with partner in crime Mummy Ayu
gi Ampangan jab
siap request
nak caramel latte.. x nak sugar just caramel tu je
bolehhh!!!

yeay!!!
gumbira la of coz kan
alhamdulillah
dpt yg diidamkan
ok jom balik opis 
caramel latte for me
green tea for you
😍😍😍

Ariff's Coffee ni kat Ampangan & dekat ngan Pasar Ampangan yg baru siap tu
kat depan Klinik Penawar tu
memang ada pagi2 sampai tengahari mcm tu
tadi tanya...pakcik tu kata dalam 6.45 mcm tu dah start dah
sampai Zuhur

kopinya sedap, strong
and siap leh request2 tu
I like!!!

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. waahhhh unik la pakcik punya coffee corner in carboot! sedapnyaaa!

    ReplyDelete
  2. yang dia meniaga dari kereta kan....selalu nampak x pernah cuba..ke pernah? ingat- ingat lupa plak

    ReplyDelete
  3. betul la kan alang2 alih kereta cari kopi jap.. kihkih..
    bestnya dapat kopi pagi2

    ReplyDelete
  4. waaaa hebat pacik tu ya, mesti ramai org beli.

    ReplyDelete
  5. Perasaan happy dapat kopi tu memang tak tergambar hahahah

    ReplyDelete
  6. Yg begini saya juga suka. Jd bisa ikut selera kan. Tak terlalu suka manis juga.

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...