Breakfast for today

assalamualaikum...
salam rabu
good morning semua

back to my office pagi ni
but sbb hari ni baru mula kerja
x de mood nak bertiffin bagai 
plus pagi ni lambat plak
lagi la kelam kabut kan

nie je yg sempat
buah oren
dlm bekas tu ada kek skt2
than tapau nasi lemak kat depan opis

alhamdulillah
ok la kan

kengkawan..dah bfast ker?
bfast apa pagi ni?

have a good day
moga yg baik2 saja utk kita semua
aamiin 

About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. Morning MA .. selamat bekerja . CCL pun baru start masuk office pagi ni .. sama bawa bekal kek marble jer hari ni

    ReplyDelete
  2. Morning MA 😊
    Kita baru bekfes nasi + telur mata plus bahulu cicah teh :)

    ReplyDelete
  3. Selamat Pagi Kak..
    pagi ni nieyl pun x breakfast berat..makan biskut ngan kuih yg boss bagi...

    ReplyDelete
  4. nak kekkkkk 🤭😁😁

    ReplyDelete
  5. i pun dh masuk opis ari ni wpun tak ramai yg ada kat opis ni...td i bf mkn roti jer, abihkan stok roti kat rumah

    ReplyDelete
  6. Aminn... & Selamat Hari Raya Haji!

    ReplyDelete
  7. Morning MA.. Linda pun bfast roti je anak beranak... Hihihi... Takde mood nak masak2

    ReplyDelete
  8. Morning Ayu...akak minum kat luar pagi ni...awal sampai KL..so makan roti bakar ngan telur setengah masak je

    ReplyDelete
  9. Selamat Pagi Mummy Ayu. Ni nak masuk tengahari dah tak sabar nak makan lunch pulak. Lapar ni. ^_^!

    Aminnn semoga baik-baik semuanya

    ReplyDelete
  10. Kalau dah telat, memang better tapau dari luar saja 😄😄. Tapi itu pun dah lumayan mum, masih sempat bawa cake dan buah 👍

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...