Spend masa bertiga

selasa lepas kan Mummy Ayu cuti 
kebetulan Iris...sekolah pun still cuti
Ian pun masih cuti
so Mummy Ayu pun amik cuti jugak

dapat la spend masa bertiga kannn

kami gi Aeon Nilai jab
balik dr rumah MIL pagi tu
lunch kat food court atas tu
pas tu jenjalan
gi Kaison
 
seronok la...
dpt spend masa sama2  sesekali mcm ni kan
alhamdulillah
πŸ’–πŸ’–πŸ’–


About mummy_ayu

I am Mummy Ayu And obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

13 comments:

  1. Alhamdulillah..keluarga bahagia...
    seronok kan bila dapat spend time mcnie..
    lain kalau spend time dkt rumah...

    ReplyDelete
  2. Seronok dapat spend masa dengan mereka yang tersayang. Kejap pun tak apa janji ada mereka.

    ReplyDelete
  3. omputeh ckp bonding time... gituuuu

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...... dapat bersama 3 beranak.....

    ReplyDelete
  5. anak2 ni sekejap je besar kan? Teringat masa kecil2 dulu mrka rapat dgn sy. bila dah besar ni buat hal masing2 plak...

    ReplyDelete
  6. Precious moments😍🀩

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah! Syukur dpt spend masa berkualiti mcm ni. 😊 Mummy Salam AidilAdha Maaf Zahir & Batin.. πŸ˜„

    ReplyDelete
  8. Betul bila dah cuti masing2 ada waktu free .. spend masa bersama lah yang terbaik :D

    ReplyDelete
  9. Yelah nanti Ian dpt masuk U, berdua jelah ko ngan iris

    ReplyDelete
  10. Menghabiskan waktu bersama anak memang paling best ya mum. πŸ‘ Apalagi kalo dah besar2 macam ian dan iris. Dah seperti kawan ❤️

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...