18SG

ok sambung lagi story cita...
pas balik dr makan makan
kami ke umah my sis in law
dia dok kat apartment
so..ada swimming pool
emmmm...apalagi mandi manda plak
mula tu ingat nak tido kan Iris
tapi as usual
bila dah ramai ramai
mana la diaorang nak tido
so....turun la ke pool plak
tgk la Ian & Mia
bukan main lagi seronok
pas dah mandi
kita minum plak....
aiks mana Iris???
kasi suspen sikit...
itu dia anak dara tecik tu....
Iris ngan Qays
bukan main lagi Ian
seronok mandi manda
sampai tak nak balik kalu boleh....
ha...ini dia pic 18 SG tu
!
!
!
!
!
!
!
!
!
!
seksi tak????
2 pieces tu...
nasib baik la tecik lagi
so...tak kisah la sgt
sok besar jgn pakai cam nie plak ye...
yg tahan tu..perut bulat je
tecik tecik comel je perut cam nie
kalu dah besar cam kita nie
comel lagi tak????
he he he....

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

16 comments:

  1. wah seksinyer anak dara ni...suka tengok dua beradeq ni bermain bersama2

    ReplyDelete
  2. eeei..geramnya tgk pewot Iris. comel ngan bikini tewww..pewiitt

    ReplyDelete
  3. cekcinya iris....cute plak tu.....

    ReplyDelete
  4. hahahahaha xtahan la tgk pics last tu..adeiii seksi banget iris..ekek:p comel jek:p

    ReplyDelete
  5. Anje ~ diaorang memang suka main together gether,,kita yg tgk pun enjoy...

    syariza ~ he he he..tu la...tomei je,kalu kita..he he he

    Ieja ~ tu la..tecik tecik Mummy kasi green light la..

    mommyYen ~ ma acih!!

    suziey~ tu la..tu yg 18 SG tu..

    ReplyDelete
  6. sama cam ayyunie...kalau pakai 2 pieces cam ni..perut yg nampak dulu..btw kecik2 ni still comeyll jer kan..

    ReplyDelete
  7. klu mcm kita ni dah terlebih comey klu perut mcm iris tuuu wakakakaka..

    tp iris ni mmg bam bam lah kak..geram je tgok perut dia tuhh..

    ReplyDelete
  8. Ayu ~ tu la...sok kalu dah besar..

    Farra ~ ha ha ha..tul tu...kak ayu sendiri pun geram jer...

    ReplyDelete
  9. Ayu ~ tu la...sok kalu dah besar..

    Farra ~ ha ha ha..tul tu...kak ayu sendiri pun geram jer...

    ReplyDelete
  10. auwwww..seksanya Iris but cute!ngeee

    ReplyDelete
  11. omg!........ ko ajar anak pakai bikini???? muheheheh.. ade2 je mummy iris nie yer, tapi serious chumel .. tak pe , bagi dia pakai masa tecik , so besaq da x mengidam da.. kekekekeke

    ReplyDelete
  12. aiyoyooo boleh terbuntang mata... hehee

    ReplyDelete
  13. Net ~ ko....manjang stim..sabar ye.

    Gie ~ he he he..tecik tecik jer tau Iris...

    Fida ~ tu la pasal...

    Yan ~ he he he

    mamamarissa ~ he he he

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...