Dah tengok dah!!!

selamat pagi....
and happy monday!!!
baru je lepas makan mee hoon goreng
air lum minum lagi
nak update cita best dulu..
he he he
mcm mana weekends kenkawan?
best?
Mummy Ayu seronok sangat weekend nie
sebab....jumpa Edward Cullen
dah tgh dah cita Twilight...
bestsssss sesangat sangat best!!!
aik? cam ne tu?
kan twilight kuar 8 julai?
ye la..memang twilight kuar 8 julai...
Mummy Ayu tgk twilight new moon
tgk DVD semalam kat umah
ha ha ha....
gurau jer ye...
pic atas tu waktu tgk wayang on saturday ngan my hero
cita Toy Story 3....
sesangat sangat best!!!
5 bintang tambah lagi 1 sebab best seangat!!!
jumaat malam balik s'ban
memang dah plan nak tgk Toy Story
gie tgk ngan Ian, Daddy, Acu & Wanie
as usual Daddy tak minat nak snap snap nie
so..kami aje la
Ian seronok sangat
sbb memang dia nak tgk cita nie
since tgk Shrek ari tu
siap explain kat Acu
"wayang tu gelap tau, ada tv besar..
kuat tau suara dia"
mcm la Acu dia tak pernah tgk wayang
betul kata you Fida..
cita tu ada sikit touching waktu nak ending tu
waktu Andy nak masuk kolej
masuk abuk mata Mummy Ayu time tu sbb tu berair
bukan nangis tau
nasib Daddy duduk jauh
kalu tak kena ejek..
he he he
Mummy Ayu kan sensitif ...
apa pun
bila Ian nampak jer poster twilight besar tu
laju jer
"Mummy...nie cita Mummy kan?"
so clever my hero...
pandai Ian..tu memang Edward Cullen Mummy
he he he
tak sabar nak tengok..next week!!!!!!
so...sbb seronok sangat tgk Toy Story
gie tesco rembat bag tu
he he he..
Iris mana?
tak de cita dia???
ada..of coz ada..tungguuuuu!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. aduh... jatuh jantung i u kata u da nengok enward cullen !!!! ... sebbaik new moon.. i pon nk nengok la new moon nie..

    toy story sgt best kan.. mesti terguling2 gelak masa buzz tuka spanish mode! ahahahaha.. funny3x

    ReplyDelete
  2. terkejut aku ko dah tgk eclipse tu..
    bt suspen je..huhuhu

    ReplyDelete
  3. Fida ~ ha ha ha..dah agak dah..dr semalam lagi dah pikir tajuk entry nie tau..kasi suspen..

    bab toy story tu, memang kelakar sesangat..Ian pun gelak besar dlam wayang..best sesangat!!

    emy ~ he he he..got you!!

    ReplyDelete
  4. waaa.. best tgk wayang dgn family.. layan kartun lg.. best tu.. tringin nk bwk asya.. tp sound effect tu x tahan..lya pon ada poblem jantung.kan dup dap dup dapp...

    **lama giler xmasuk panggung... msti pegi gak 1 day

    ReplyDelete
  5. iris kena tgl ke?? tak pnah lagi bwk mirza tgok wayang..

    ReplyDelete
  6. Lya ~ ye ker...tunggu la asya besar sikit..Ian tu pun umur 3 tahun baru bawak gie tgk wayang 1st movie Ice Age, pas tu Shrek..ni kali ke 3...

    Farra ~ tinggl dear, tak berani bawak, takut dia ngamuk, langsung tak leh tgk..

    Sid @ Ayu ~ he he he...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...