Semangat "World Cup"

selamat pagi!!!
ari ni dah selasa
semalam buat entry pasal aktiviti ari Ahad
ari niciter pasal aktiviti kami ari Sabtu plak
ok...sebab sekarang nie tgh demam "World Cup"
so...Mummy Ayu pun pakaikan Ian & Iris jersi bola
he he he...
pas tu kasi bola...
tgk Iris pic atas nie
ikut je apa Abang Ian buat
amboi..dia pun nak sepak bola gak....
pas tu nyanyi plak...
gasak la korang
janji happy
Mummy Ayu pun happy jer
bila tgk aksi diaorang berdua ni...
enjoy je weekend walaupun tak jenjalan kat mana....
tgk Iris...
sambil snap pic pic nie..Mummy Ayu pun gelak jer
yg sorang nie jangan ckp
bil suruh posing..
diala champion...
dah mcm hero remaja dah...
buah hati pengarang jantung Mummy....
Ian & Iris!!!!!
muahhhh!!! love you both sooo muchh!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. alolo....cecomelnya dak iris tuuu...bam bam......

    ReplyDelete
  2. wah bukan main lagik dua beradeq ni main bola ek...teringin gak nak belikan balqis baju jersey macam iris tu...tapi mesti tak de size punyer

    ReplyDelete
  3. Net ~ mcm mummy dia tak? he he he

    Anje ~ yg Iris pakai tu pun baju Ian tecik tecik dulu...

    mamamarissa ~ kids semua comel dear..

    ReplyDelete
  4. bila dah jd mak ni, kita leka je melayan diorg kan..hrp kita tua nnti, diorg tak jemu melayan kerenah kita.. :)

    ReplyDelete
  5. waa iris sokong argentina ke//..hiks:D

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...