Sleeping Beauty sebelum dinner

allooo...
makan apa lunch tadie?
ha..entry luch on the way yer
kalu tak petang nie..esok pagi
apa pun meh layan pic little princess nie tido
semalam balik keja kan
Mummy Ayu lambat
tunggu boss
sampai kul 6, pun tak balik gak
last last Mummy Ayu yg balik
sekali tu terserempak kat bawah
selamba je brief dia kat situ
rupanya dia dah dapat call
so..dia dah tau
alahai..
apa pun dia tau la PA dia rajin
(he he he)
so..Mummy Ayu lambat
sampai umah dekat nak kul 8
sian anak dara...dah tertido dah
bila lambat lambat cam nie
memang tak kuasa nak masak
so..menu untuk malam ini...SATAY
nasib tejut anak dara tu makan
dia tak ngamuk
tapi makan sikit je
sbb still ngantuk kot

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. sedapnya mkn sate..mmg klu dah mlm, mmg tak kuasa nk masak kan! tapau je lagi senang cite! hihi

    ReplyDelete
  2. alamak sedapnye sate peberet nih

    ReplyDelete
  3. mama zharfan ~ best...Ian pun suka..cuma kuah dia pedas sikit

    Farra ~ senang sbb ngan budak tecik tu..tak aman kalu makan kedai

    Nana ~ he he he..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...