Nak tgk sgt!!!!

allloooo...selamat pagi & selamat hari Rabu
pagi nie as usual
dtg kerja
1st thing...check bilik boss
pas tu....bukak blog
he he he
either buat entry dulu or jengah blog kenkawan dulu
pas tu..baru gie mamam b'fast
so..story pagi ini ialah....
Lagenda Budak Setan
esok cita nie kuar
uwah..nak tgk....
esok my Didi off day
plus this saturday day
ada something yg nak dicelebrate
so..kira nak buat early celebration nie
tapi tak tau la jadi or tak
plan nak gie tgk cita nie
pas tu lepak kat mana mana jab
pas tu balik amik Ian & Iris
than gie dinner 4 of us...
ok tak?
agak agak jadi tak plan Mummy Ayu nie...?
my early plan is....
nak buat photoshoot kat studio..
white photoshoot 4 of us..
plus family Net (my BFF) & family Lin
ingat nak order kek kat Net
pas tu amik gambar....
kira memorable la kan
sekali tu my Daddy Chef
ada masuk function last minit
500 pax...western set
so...tak leh off saturday
deposit dah bayar
frust je...
so..kena tunda photoshoot tu
nasib boleh
so..harap 2nd plan nie berjalan ngan lancar..amin!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

10 comments:

  1. waah baik punya plan tu, hope semua berjalan lancar k! ^_^

    ReplyDelete
  2. ayu kita pon xsabar nk tgk cite ni esok dah cop en somi awal2 hahaha..ckp kat dia esok malam saya cop awak nk g tgk LBS kekeke..susah laki ramai kawan ni tiap2 malam ada je membe ngajak lepak.

    ReplyDelete
  3. uhuhuhu cam nak tgk gak..tp my laling buleih layanz ke citer ni...huhuhu harap2 jumaat ni dia balik mesia n akan wat je ape wife dia yg cumel ni mau

    ReplyDelete
  4. uhuhuhu cam nak tgk gak..tp my laling buleih layanz ke citer ni...huhuhu harap2 jumaat ni dia balik mesia n akan wat je ape wife dia yg cumel ni mau

    ReplyDelete
  5. best nya plann.. klu free jgn lupa tau sbtu ni :)

    ReplyDelete
  6. Best ke citer nie ayu? Nanti dah tgk, sila review tau.

    Semoga plan-plan yg telah di plan kan berjalan dgn lancar...amin!

    P/s: Sorry ye bahasa den terok bebenor kan...ekeke :D

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak tengok movie...rasanyer tunggu dvd la kot :-p

    ReplyDelete
  8. dah lama tak de feel tgk wayang..bila tgk promo lagenda busak setan ditambah plak dgn lagu nya yang meng'haru'kan dan meruntun perasaan , tetiba je teringin sangat nak gi wayang..tapi mak ayah nak datang dari kampung esok, may be bz sikit..tak sempat la esok gamaknya...nanti ayu komen tau pasal citer tu..

    ReplyDelete
  9. harap2 plan menjadi yer...selamat menonton..bawak tisu byk2

    ReplyDelete
  10. mamalieyna ~ hopefully..amin!

    Nana ~ org lelaki..biasalah tu..sama je kita..

    lelord ~ hrp cik abang u ok jer...

    Farra ~ tu la harap semua ok..

    Intan ~ best sgt dear sbb dah baca dah novel tu..tu yg excited giler tu..nanti ayu dah tgk..ayu story ek..

    eynda ~ ayu pun ingat nak tunggu cd, tapi cd cita melayu lambat sikit

    iBu Adif ~ nanti ayu dah tgk..ayu komen ok dear..

    ayah. ummi, farish ~ tu la pasal..amin! ah ah..bab bawak tisu tu memang la wajib..mesti banjir wayang tu ayu keja kan..he he he..tq dear remindkan ayu..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...