pagi jumaat yang suram...

assalamualaikum...
and selamat pagi semua...
pagi nie mula mula mendung
pas tu ujan sikit...gerimis gitu
same goes to me bukan apa...
actually semalam petang..happy
but malam tadi tgh dinner dapat news
dr salah sorang my ofismate
kira mcm adik gak
dia tengah pregnant...masuk 3 months
pas tu before balik semalam dia kasitau Mummy Ayu
dia ada bleeding sikit
me...tergezut gak
so...suruh dia gie kinik terus
pas tu malam tu dia msg...
dia kena refer ke sepital
doc kata tak de denyutan jantung baby dah
means dia miscarriage..

sedih sangat....coz dia seronok sgt nak dapat baby

plus this is her 1st baby

but..what to do..

belum rezeki dia lagi nak dapat baby kali nie...

to my sis Linda....kuatkan semangat ye dik

sabar ..insyaallah, nanti ada rezeki...pregnant lagi

apa pun sekarang rehat & take care ok dear!!

kejab lagi lunch we all nak gie lawat dia kat sepital

ok sambung lagi nanti...nak gie mamam b'fast jab.

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

4 comments:

  1. eh..tadi aku call ko...borak pasal linda..happyyy jer suara ko????? siap leh ajak makan kat restoren zahid or yusuf haslam lagi....kih kih kih......

    ReplyDelete
  2. dugaan...bln lepas dua kwn aku miscarriege..sorang si miss dana..sebulan..yang sorang lagi kwn lama aku dah 37 minggu, baby dia meninggal dalam perut..terkedu aku bla dia citer kat aku..camner lah kwn aku tu nak hadapi sume ni..

    p/s: kirim salam kat zahid yek..takpun shamsul yusof..

    ReplyDelete
  3. Aleyn ~ yes..tul tu..dugaan...

    Net ~ ish..kureng ko...

    emy ~ tu la...harap dia sabar & tabah...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...