A Milionaire's First Love

okies review movie lagi
baru baru nie pinjam cita korea ni dr my sis
dia pun kawan dia kasi pinjam
my sis kata...sedih..mesti Along suka punye
so..last weekend layan la
time Ian & Iris tido A Milionaire's First Love
best gak..mula mula tu cam slow sikit
lama lama tu baru ok.... nie hero dia..
Jae Kyung
dia anak org kaya
mak bapak baru mati
tapi untuk mewarisi harta kekayaaan tu
dia kena abiskan sekolah & grad
di sekolah lama bapak dia kat satu kampung nie...
kalu tak, dia cuma akan dapat 0.1% drp harta tu
so..of coz dia nak kan..
dia pun gie la kampung tu
kat kg tu dia jumpa heroin.... Eun Whan
dia ni anak yatim piatu
seorang gadis yg sgt berdikari
dia buat mcm mcm keja untuk dpt duit
tolong umah anak yatim kat kg tu
dia pun satu sekolah & satu kelas ngan hero
nak dijadikan cerita...
diaorang jatuh cinta....
tapi yg sedih tu
awek tu sakit rupanya
dia sakit jantung...
dia tak leh happy sangat, tak leh sedih sangat,
tak leh terkejut...bahaya... so..kalu ikut kata doc dia
dia tak leh bercinta pun
sbb takut dia punya jantung terkejut and leh stop tetiba jer
but cinta kan...
diaorang tak kisah pun hero nie pun bertukar watak
dr seorang kaya yg sombong
jadi baik, caring..
rupa rupanya hero & heroin nie kenal each other dr kecik
mamat nie je yg lupa
kirta cinta dr kecik gitu so.....cinta semua ok
heroin selalu wish...dia akan hidup until 1st salji turun
time nie diaorang dinner
mamat nie kasi one bottle
ada nota atas kertas kecik kecik...
mamat nie kata bukak & baca 1 hari 1
so...awek ni masuk bilik
baca banyak banyak
semua note tu romantik sgt
so..mamat nie kata kenapa buka banyak
awek nie kata...dia takut tak sempat habis baca
tu yg sedih tu.... ending dia
memang awek tu mati time 1st salji turun
sedih sangat
and mamat tu pun berjaya dapat harta semua
but yelah..sedih...awek dah mati...
tu jer citanya..
ri tu cita jepun boyfriend mati..
nie cita korea girlfriend lak mati...
so..sapa yg minat and layan cita korea
leh la tgk citer nie....
sesuai untuk cuci mata (nangis..he he he)

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

No comments:

Post a Comment

Jemputla komen di sini...