Kenapa Iris???

pic semalam petang...
time balik teja
aik..Iris nangis ker?
kenapa?
ooooooo...main bucak...
cak!!!!
Daddy tgh drive...Mummy dok belakang
Iris sekarang dah pandai duduk diam dalam car seat
senang sikit Mummy nak drive
good girl!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

6 comments:

  1. ala tomei nyer iris..
    baik je dok dlm seat tu
    cik suri?jgn harap..
    siap main2 tido kt blakang tu..
    bt riso je..

    ReplyDelete
  2. sama lah dgn mirza&qaseh,suka main bucak, pastu dok tgelak2..

    ReplyDelete
  3. ala comel nya...baik je dia dok dlm car seat ye...kalau ank ai tu...ala jgn harap la dia nk diam....susah nk drive....

    ReplyDelete
  4. alala..kiutnye die main bucak cenggitu...! ^_^

    baik je dok situ eh, my arif takmo dah..huhu..

    ReplyDelete
  5. emy ~ tu la..kalu ikut dia, memang Iris tak nak, tapi paksa gak..alhamdulillah..sekarang dia dah makin faham...n be good jer...

    Farra ~ enjoy sgt kan dear..

    Mummyar ~ mula mula tak jugak, lama lama ok

    mamalieya ~ terpaksa..baru aman nak drive

    mamamarissa ~ muahhss jugak..

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...