Kali ini kami gegarkan Pizza Hut pulak!!!

allooo..
busy.....tu yg lambat buat entry lunchdate nie
so...ari nie as usual
friday..is lunchdate time
ari nie...kami
Mummy Ayu & Fida
dan juga
Suziey & Net
gie makan makan kat Pizza hut di Mid Valley
Mummy Ayu & Net lambat sampai
so...Fia & Suziey dah siap orderkan food
kami sampai jer terus serang...
macam macam yg diaorang order..
tengok....
sampai penuh meja
semuanya sedap sesangat
and lastly dessert..
yum yum..
tapi yg chilis ari tu lagi sepurb.....
apa pun tq so much to Fida sbb belanja we all
and CONGRATES to dear Fida!!!!!
and good luck to dear Suziey!!!!
jumpa lagi minggu depan and HAPPY HOLIDAY!!!!

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. aku taknak gudlak jugak ker?...anyway thanx cik puan muda berahi fidaa....kerana sanggup mempergunakan separuh duit gajiannya untuk kami bertiga...eheheheh

    ReplyDelete
  2. ahahah...aku tak kesah... sebabnya nanti ade la org tu nak blaje kite makan Alexis ... kan ayu kan....kekekeke

    ReplyDelete
  3. cemburujelescemburujeles!!!
    cukupsampaidisinihubungankita!!!
    sentap

    ReplyDelete
  4. Net ~ ko nak good luck kenapa? emmmm...exam lambat lagi kan?

    Fida ~ he he he..ah ah Fida!!

    Ayu ~ ala..jangan la jelos..meh join!!

    momguess ~ hah..ni lagi la...sabar ye..sabar...

    Farra ~ kebetulan free & dekat...

    Kauthar ~ memang meriah sesangat...kalu berkumpul..memang la macm nie gayanya...

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...