Kali ini kami gegarkan Pizza Hut pulak!!!

Kali ini kami gegarkan Pizza Hut pulak!!!

allooo.. busy.....tu yg lambat buat entry lunchdate nie so...ari nie as usual friday..is lunchdate time ari nie...kami Mummy Ayu & Fida ...

Read more
Jom la ramai ramai undi Iris.....ma acih!!

Jom la ramai ramai undi Iris.....ma acih!!

(sticy mode until 25 Jun 2010) he he he...baru free so...baru leh buat entry lagi so..entry panas.... Iris berjaya jadi top 6 untuk contest ...

Read more
Baru la semangat nak buat kerja....

Baru la semangat nak buat kerja....

okies..kali nie nak cita pasal opis plak as u all know Mummy Ayu nie keja as PA kepada Pengarah aka Dato' so..keja as usual rekod surat...

Read more
Tag 20 Perkara About Me

Tag 20 Perkara About Me

hallloooo!!! entry di pagi hari jumaat ini adalah TAG semalam kena TAG dr MommyYen mcm best gak so..meh kita layan so..here are 20 things ...

Read more
A Milionaire's First Love

A Milionaire's First Love

okies review movie lagi baru baru nie pinjam cita korea ni dr my sis dia pun kawan dia kasi pinjam my sis kata...sedih..mesti Along suka pun...

Read more
Sian Iris.....

Sian Iris.....

selamat pagi... dah mamam? Mummy Ayu sedang b'fast nie sambil buat entry blog semalam after lunch dalam kul 3 lebih dapat call dari my ...

Read more
Kenapa Iris???

Kenapa Iris???

pic semalam petang... time balik teja aik..Iris nangis ker? kenapa? ooooooo...main bucak... cak!!!! Daddy tgh drive...Mummy dok belakang I...

Read more
Berdua lebih baik...

Berdua lebih baik...

selamat pagi.... terima la entry seseja dr Mummy Ayu pagi ini sat lagi baru buat entry betul betul he he he.... sian radio kodok Mummy Ayu ...

Read more
Ian & Iris buat concert!!!!

Ian & Iris buat concert!!!!

ok...sambung lagi aktiviti hari Sabtu siang tu dah penat main bola ingat malam tido awal ker but kids...energy full... so...malam Ian buat ...

Read more
Semangat "World Cup"

Semangat "World Cup"

selamat pagi!!! ari ni dah selasa semalam buat entry pasal aktiviti ari Ahad ari niciter pasal aktiviti kami ari Sabtu plak ok...sebab sekar...

Read more
18SG

18SG

ok sambung lagi story cita... pas balik dr makan makan kami ke umah my sis in law dia dok kat apartment so..ada swimming pool emmmm...apalag...

Read more