Amenda la kami makan ari nie....?

Amenda la kami makan ari nie....?

alloooo.... ari nie kena buat entry lunchdate express sbb banyak menda nak buat balik opis 'lambat' sikit he he he so..layankan je l...

Read more
mari mewarna!!

mari mewarna!!

allloooo!!! morning today its friday!! friday means.....hu ha hu ha day!!! he he he mentang mentang la boss tak de boss...saya jaga opis dgn...

Read more
1901

1901

ari ni Mummy Ayu tapau je lunch mula nak tapau Mc'D sekali tu panjang je beratur so..just tapau 1901 kuar jab tadi gie beli brg sikit k...

Read more
Baby Ian....

Baby Ian....

mcm diperkatakan di entry pagi tadi nak buat entry pic lama lama tak de lama mana pun he he he... start with pic Ian time baby alahai..mcm t...

Read more
little Iris...

little Iris...

sebenarnya suppose entry Ian but terpublish entry Iris dulu ok aje lah yer... Iris tecik lagi baru nak masuk 2 tahun so..tak de la banyak sg...

Read more
Bila Ian & Iris berbaju kebangsaan.....

Bila Ian & Iris berbaju kebangsaan.....

good morning guys!!! baru masuk opis.... lum mamam lagi terus ngadap blog he he he.... semalan petang dok la kumpul gambar gambar lama lama ...

Read more
Posing di mana mana....

Posing di mana mana....

alllooo...selamat pagi hari ini hari rabu sudah kejab ajer kan? pagi nie b'fast awal sbb kuar awal sbb my cik daddy kena masuk keja awal...

Read more
Dah kujangka....

Dah kujangka....

baru abis taklimat and seperti yang dah dijangka memang ngantuks.... dah la sejuk bilik tu pas tu lama plak sooooo..penat gak la nguap kat d...

Read more
Hadiah for Iris

Hadiah for Iris

(auto publish yer...sbb tengah taklimat mesti ngantuk taklimat) okies ....smabungan story ari sabtu lepas nie pic pagi tu kami gie ke satu t...

Read more
Rajinnye saya pagi ini....

Rajinnye saya pagi ini....

good morning!! mood ceria jes sepanjang 2 minggu ini kenapa? mengapa? he he he lupa nak story telling semalam my boss....gie outstation he h...

Read more
Upah kena tinggal...

Upah kena tinggal...

allloooo... ini dia budak yg kena tinggal Mummy, Daddy, Abang Ian gie tgk Toy Story tinggal Iris nagn Tok Umi ala sian.... so..petang tu Aba...

Read more
Dah tengok dah!!!

Dah tengok dah!!!

selamat pagi.... and happy monday!!! baru je lepas makan mee hoon goreng air lum minum lagi nak update cita best dulu.. he he he mcm mana we...

Read more