Hasil tangan ibu.....kalah secret recepi

Hasil tangan ibu.....kalah secret recepi

hari khamis tu kan.. my family dtg... Ibu bawak nie.... choc cake.. sgt yummy.. me..amik 1/2 of that cake.. semalam..kasi kat babysit...

Read more
Weekend...what to do????

Weekend...what to do????

as salam.. selamat hari sabtu weekend nie takde plan apa2.. no party..no invitation.. and tak tau nak buat apa.. (selain dr keja umah l...

Read more
Happy weekends!!!

Happy weekends!!!

yeah... esok dah weekend..!!! have a great & wonderful weekends!!!

Read more
Gie party naik LRT..jgn tak caya...

Gie party naik LRT..jgn tak caya...

entry rutin ptg jumaat... entry makan2@ bachelor party hari gie party naik LRT.. jgn tak caya.. kami naik kat LRT Pasar Seni posing......

Read more
ICT...malam semalam...

ICT...malam semalam...

aktiviti malam semalam kira masih panas la... sebenarnya tak larat nak gie pun but mengenangkan family semua pun dtg Ian & Iris sure hap...

Read more
Projek malam jumaat

Projek malam jumaat

as salam.. morning kengkawan.... busy2..pagi jumaat nie as usual.. so.intro ckt dulu... projek malam semalam.. malam jumaat plak tu bukan pr...

Read more
From Prada to nada

From Prada to nada

hari tu beli DVD kungfu panda for Ian (nak tgk wayang...tak tau la bila, so beli dvd je la) cari2 la ...nak tgk cita apa yer sekali nampa...

Read more
Angry Birds

Angry Birds

dapat game baru.... tapi adventure jugak la... game...Angry Birds sekarang tgh meletop ngan angry birds nie.. sekali my sis kasi lak.. ...

Read more
Baby nak mamam....

Baby nak mamam....

memang takde idea nak buat entry ari nie so..godek2 la cari pic mana lum share kat sini sekali jumpa pic nie.. snap last weekend.. tak p...

Read more
Tengok iklan pun touching....."terima kasih Mummy!!"

Tengok iklan pun touching....."terima kasih Mummy!!"

last two night punya citer.... tgh tgk tv..layan citer apa tak ingat plak tapi ingat time kuar iklan nie.. iklan susu dugro..baru rasanya yg...

Read more
Tak tahu nak tulis apa pagi nie.....

Tak tahu nak tulis apa pagi nie.....

as salam.. morning semua pagi nie takde idea la tak tau nak citer apa so..kena pikir2 tunggu idea dtg la... sambil layan sarapan...

Read more