Busy..............

busy plak balik dr lunch tadi so..as usual..tak sempat nak update citer makan2 tadi tapi.. v v v v v v berjaya makan salad tadi lunch plus d...

Read more
Special delivery by pengantin lagi....

Special delivery by pengantin lagi....

last wednesday.. opis Mummy Ayu diserikan dgn kehadiran pengantin baru wah......pengantin turun padang tau.... tu dia...Kak Ana actually kam...

Read more
Plan nak mamam nie for lunch...berjaya ker?

Plan nak mamam nie for lunch...berjaya ker?

hari nie kan hari jumaat selalunya jumaat kami berparty2... so..plan ari nie nak makan nie jer salad.....or something light2.. agak2 berjaya...

Read more
Hero encem Mummy...

Hero encem Mummy...

hari tu buat entry pasal Iris hari nie buat entry pasal Ian plak hero encem Mummy nie kalu nak pilih gambar dia.... tak terpilih..sbbnya ban...

Read more
Bed Time Story

Bed Time Story

as salam morning kengkawan!! selamat hari jumaat...... semalam tido lena? ye la..nora elena dah abis.. happy ending plak tu... suka2 sangat....

Read more
Hari nie last episod.......jgn la tetiba kena balik lambat..

Hari nie last episod.......jgn la tetiba kena balik lambat..

hari nie final episod..... jgn la plak tetiba ptg nie kena balik lambat sibuk gak..walaupun join dah tgh2 episod... yg best Ian leh gak bawa...

Read more
Lunch ku hari nie....

Lunch ku hari nie....

lunch ku ari nie sila percaya yer... he he he.. pesan kat geng opis belikan buah2.. sekali 4 jenis dia belikan budak lelaki.. amik..apa pun ...

Read more
Iris with her new smile....emmmmmm..

Iris with her new smile....emmmmmm..

lately nie kan Iris tukar pesen dia senyum pulak mcm kelakar pun ada...comei pun ada... mcm senyum yg dicontrol2 jer tomei makin bulat pipi ...

Read more
Teman time drive......

Teman time drive......

as usual.. balik keja semalam sekarang..Mummy Ayu drive.. ada yg temankan... nampak tak? tu.. turtle hijau kat tepi tu he he he tomei jer.....

Read more
Cucur Bawang & Kopi 'O'

Cucur Bawang & Kopi 'O'

bukan sarapan pagi Mummy Ayu yer and of coz bukan lunch ku tapi.... sedapnya kalu dpt layan cucur nie dengan... kopi O nie..... yum ...

Read more
Menang & Hadiah....

Menang & Hadiah....

last week ada menang kat entry AyuArjuna kat sini..... tak buat entry lagi pun so..buat sekali la dgn entry hadiahnya sbb hadiah dah pun sel...

Read more
Update blog...dipengaruhi oleh pelbagai faktor

Update blog...dipengaruhi oleh pelbagai faktor

as salam... morning kengkawan semua semalam..mcm takde idea je nak tullis apa, nak citer apa... 3 jer entry semalam selasa...4 entry.. ok la...

Read more
Lunch tadi ngan air 'bijik'..................???

Lunch tadi ngan air 'bijik'..................???

tadi lunch kuar jab gie sogo jer.. as usual...kami bertiga Mummy Ayu, Notti Netti & Suziey dah plan dah dr opis nak beli air 'bijik...

Read more
Kami ke sini lagi.......

Kami ke sini lagi.......

semalam petang balik keja on time sampai pun awal.. so..kami ke sini lagi mana lagi kalu tak ke padang mainan nie Ian & Iris awat la suk...

Read more
Wordless wednesday....

Wordless wednesday....

as salam selamat pagi.. nak mamam b'fast jab...

Read more