Tambahan kerja umah...suka2.....

Tambahan kerja umah...suka2.....

suka2... org lain kalu dpt homework tak suka kalu tambah lagi homework lagi la tak suka tapi Mummy Ayu suka... sebabnya... dapat novel nie ...

Read more
Hari nie kuar tak beli apa2 pun for Ian & Iris, tapi beli untuk.........

Hari nie kuar tak beli apa2 pun for Ian & Iris, tapi beli untuk.........

as usual kalu kuar tu..tak beli apa2 tak sah.... tapi kali nie...tak beli apa2 pun for Ian & Iris lupa plak nak tapau donut ke choc ker...

Read more
Yum yum.....nak potong apa tu dik?

Yum yum.....nak potong apa tu dik?

pic malam semalam guna hp tapi tak tau la kenapa plak kabur2 gitu ada la salah setting tu agak2..Ian & Iris tgh excited nak potong apa t...

Read more
GNC Live Well Mid Valley

GNC Live Well Mid Valley

dah ke sini dah.... tadi lunch mcm yg dirancang pas mamam gie sini.. GNC Live Well nak redeem 3 me, Net & hubby tapi dapat nie jer..satu...

Read more
Projek yg Mummy paling suka time balik keja

Projek yg Mummy paling suka time balik keja

apa lagi aktiviti fav Mummy time balik keja kalu bukan... v v v v v snap2 gambar budak bertuah dua org nie my hero & my princess semalam...

Read more
Homework ujung minggu.....

Homework ujung minggu.....

persiapan untuk weekend.. pinjam kat geng opis tadi... (semalam siap2 dah msg dia dah) so..hujung minggu nie layan novel nie... "Hingga...

Read more
Orang lain dapat proton inspira, ku pun dapat juga..ma acih!!!

Orang lain dapat proton inspira, ku pun dapat juga..ma acih!!!

tgh BW sikit2..... sambil tunggu time nak kuar lunch terasa nak jengah umah buah hati ku kejab ye la....dua tiga hari nie jenjalan je baca....

Read more
Nak gie redeem jab lagi....

Nak gie redeem jab lagi....

spt yg my BFF war warkan dlm surat berantai dia hari nie kami party kat mid valley so...sambil2 tu.leh la redeem hadiah free hari tu dah pr...

Read more
Shoppping time!!!!

Shoppping time!!!!

as salam.. busy2......semua pun busy.... kelam kabut pun yer.. semua nak kena cepat tambah2 ari nie jumaat... kejab je nanti dah kuar rehat ...

Read more
Novel addicted.........

Novel addicted.........

sekarang nie... Mummy tgh mood rajin baca novel ntah...best jer layan actually dr zaman muda remaja dulu memang suka sesangat layan novel2 n...

Read more
Diet punya pasal la nie.....

Diet punya pasal la nie.....

semua org pun busy nak diet sekarang nie Mummy Ayu pun takde rasa gemuk pun.. but memang naik badan & berat badan..off coz so..nak la ku...

Read more
Hadiah free.....jom la 'like'

Hadiah free.....jom la 'like'

pagi nie ramai geng blogger buat entry pasal nie... Ayuarjuna , Anje , Amy , Kak Suzie , Ayu , Nana dan ramai lagi Mummy Ayu pun la nak bua...

Read more
Selipar baru....

Selipar baru....

as salam.. morning kengkawan semua................ dah sarapan? sarapan apa? pagi nie...entry autopublish.. pagi nie boss ada, and rasa2 sur...

Read more
Destinasi sepatutnya.....sebab.......

Destinasi sepatutnya.....sebab.......

dr JJ kami ke sini pulak carrefour ampang sbbnya...... nak potong rambut hero nie.. Daddy dia suka kat sini je.... tu yg ke situ jugak... tu...

Read more
Suka gie sini.....

Suka gie sini.....

pagi gie main kat padang petang gie main kat sini pulak..... suka sgt la diaorg... actualy plan nak ke tempat lain tapi kena singgah jugak k...

Read more