Menang di Superzetymarlia Birthday Giveaway!!!

Menang di Superzetymarlia Birthday Giveaway!!!

yeah..suka..suka.. menang kat sini..... tq Zety... sbb kasi kami 10 org pengomen kat blog Zety and ada lagi cabutan bertuah tu... harap leh...

Read more
Projek hari jumaat kami....

Projek hari jumaat kami....

lunch hari nie lain dr yg lain kami tak kuar ngedate ke mana2.. kami juga tidak berparty seperti biasa tapi kami.... gie berurut bersama2.. ...

Read more
Photo magnet is being processed

Photo magnet is being processed

hari tu kan Mummy Ayu Ayu ada beli voucher kat groupon yg photomagnets tu... semalam dpt voucher dia dah dok la isi form kat Photodelivery ...

Read more
Kejadian kedua yg menimpa Iris petang semalam

Kejadian kedua yg menimpa Iris petang semalam

mcm diciter tadi .. petang semalam.. ada 2 kejadian yg menimpa Iris mula2 time balik keja semalam... kat umah bbsitter... time : dlm kul 5 l...

Read more
Mummy..bila nak beli baju raya?

Mummy..bila nak beli baju raya?

bila anak2 dah besar nie macam2 ragam la bila tgk kawan2 dia beli tu, dia pun nak beli nie, dia pun nak tapi alhamdulillah..Ian faham bila M...

Read more
Telur ayam kat dahi Iris........sian princess Mummy nie...

Telur ayam kat dahi Iris........sian princess Mummy nie...

semalam petang... 2 kejadian telah menimpa my princess bam bam yg manja tu 1st....nanti cita.. yg 2nd ...nie nak cite la... tajuknya..telur ...

Read more
yummy....

yummy....

dok layan lolichoc semalam dark choc with almond.. yum yum... i love choc!!! ~~~ ada yg komen..nak resepi tak yah respi pun dear.... cuma b...

Read more
Friday project...

Friday project...

as salam.. morning kengkawan!!! dah sarapan? sarapan tu penting, tak leh nak skip tau mcm mana diet pun, kena amik sarapan sbb...sarapan is ...

Read more
Lolichoc by Mummy Ayu..suka..suka!!

Lolichoc by Mummy Ayu..suka..suka!!

finally..ptg baru leh update blog busy..plus tak tau napa tak nak update & komen kat google chrome... ingatkan blogspot problem... t...

Read more
Model spek mata.....

Model spek mata.....

tadi citer pasal balik keja petang kelmarin nie cita pasal balik keja petang semalam pulak semalam balik keja lambat sikit dok leka baca ...

Read more
Untuk kawan2 opis & kawan2 Ian & Iris jugaks.....

Untuk kawan2 opis & kawan2 Ian & Iris jugaks.....

hari nie bawak bag purple nie... ada isi kat dalam.... untuk kengkawan opis.. Ian & Iris pun bawak gak utnuk geng2 diaorg kat umah bbsit...

Read more
Lego time......balik keja petang rabu

Lego time......balik keja petang rabu

kelmarin petang balik keja tetiba lak masing2 nak main lego plus yg boleh ingat tu sbb nak bawak gie umah mak semalam (diaorg akan bawak mai...

Read more
Pagi2 lagi dah kena marah......

Pagi2 lagi dah kena marah......

as salam.. morning kengkawan semua... dah sarapan? sarapan apa? Mummy Ayu dah tapau dah, tapi lum lagi as usual..busy.... pagi2 nie..biasala...

Read more
Kedai fav kami....

Kedai fav kami....

lepas lunch semalam.. kami ke kedai fav kami kedai fav kami nie banyak...antaranya ~ living cabin kat PS ~ MPH kat MV tu and.. Bake With Yen...

Read more
Lunch kami tadi.....still dikira diet ke kalu makan mcm nie?

Lunch kami tadi.....still dikira diet ke kalu makan mcm nie?

lunch tadi.. kuar awal...kul 12.15 kami dah kuar ingat nak roger2 gak Suziey tapi ye la....dia dah susah nak kuar awal sekarang so...kami ku...

Read more