Busy sgt semalam ngan hari nie sebab....

dari semalam hingga la ke hari nie Mummy Ayu quite busy gak kat opis
sebabnya....
keja..memang la banyak
boss ada kan
so..banyak surat & fail yg kena clear kan
plus..yg buat lagi busy tu
sbb
my boss nak kena gie outstation lagi
last minute
semalam dpt tau..
modnay depan nak fly
so...mana nak isi borang itu & ini
nak minta kelulusan
nak buat budget
nak booking tiket
semuanya kena buat last minute
tu yg busy tu...

apa pun..now nak kuar lunch dah
ngan sapa lagi kalu bukan my BFF tu
minggu nie dia kursus..
emmm..makan kat mana yer hari nie?

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

1 comment:

Jemputla komen di sini...