Cantiknya Si Comot

baru abis baca novel nie
pinjam kat adik kat opis..
keluaran Karya Seni
ok ok la novel nie
cerita dia panjang & complete
dr kisah mengurat, bercinta, kawin..ada problem
sampai ada anak
semua kisah cinta nie berjalan di cameron highlands
mula2...Farid Ammar singgah kedai bunga Rosmina nie..pengusaha kedai bungan
& sayur-sayuran di cameron highland
Ammar belikan bungan untuk mak dia
mula2 jumpa Mina nie..comot jer
sbb Mina baru terjatuh
tapi...malam yg sama
Ammar jumpa Mina kat wedding
Mina cantik sgt
and..lepas tu mereka makin kerap berjumpa
sbb Ammar amik Mina
untuk hiaskan hotel Ammar yg baru nak dirasmikan
sehingga la masing2 jatuh cinta
tapi.muncul plak Suraya..cousin Ammar yg ada hati & nak ngurat Ammar
so..dia pun cucuk jarun..buat cerita kat Mina
hingga Mina tarik diri
pada masa yg sama..Mina ada fibroid kat rahim
kena operate
so..dia rasa itu satu kelemahab bagi dia
sbb doc kata mungkin fibroid tu akan dtg balik
and kalau teruk..mungkin kena buang rahim
tapi sbb Ammar nie bersungguh
dpt gak ngurat Mina
and diaorg pun kawin
and nak jadi cita lagi..
Abang Mina pulak kawin dgn adik Ammar
mula2 semua ok
tapi bila adik Ammar yg kawin kemudian dr Mina & Ammar pregnant
pas tu muncuk plak Sofea.. x GF Ammar
time tu Mina pun dah pregnant
so..mcm2 konflik la pulak
but at last semuanya ok
Mina dapat anak kembar
and semuanya berjalan dgn lancar...

emm..mcm panjang gak novel kali nie
ok ok la bagi Mummy Ayu

mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

2 comments:

  1. ish rajin betul layan novel ayu ni..hehe~ tp best kan..

    lama tak buat aktiviti ni..ntah bila masa nak buat ntah..tk cukup masa la rasanya..ngee~

    ReplyDelete
  2. last ena baca novel gemersik kalbu

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...