Stok berapa lama la nie...

citer & pic minggu lepas
tak sempat nak update
so..update minggu nie la...
:-)
nie beli sekali banyak2..
senang...
sbb..tau je la budak2 sekolah nie
tambah2 yg kecik..
hari2 kena check..
pensil dia
pemadam dia
tu yg Mummy Ayu beli banyak2 sekali tu
and kalu ada untuk Ian
kena la ada untuk Iris (yg pink2 tu)
pemadam..lagi la
beli satu hari..balik sekolah..hilang
beli lagi..
esoknya...Mummy dah jumpa dah, tapi dah patah
tu yg beli stok mcm nie...senang
and baru2 nie jugak..
beli pencil box baru for Ian....
gambar hot wheels...
and sama gak kes nya
untuk Iris pun kena ada
kalu tak...ngamuk la pulak princess bam bam tu
Ian & Iris
posing2 ngan pencil box baru masing2..


mummy_ayu

I am Mummy Ayu and obviously I am a mummy of two kids, Ian and Iris. This blog is like my diary. Its contain my life story, my kids, my passions,my hobbies, my friends, my cooks and many more.

7 comments:

  1. seronok tgk mummy-ayu layan budak cute n budak encem tu..

    ReplyDelete
  2. dania nowdays makan eraser kot..x pun asyik hilang..tiap2 bulan beli stok..geram sungguh..

    ReplyDelete
  3. Haha kalah budak U ni :D hehehe

    ReplyDelete
  4. huhu.. byknya pensel..

    Adam yg xskolah lg pun sibuk duk beli pensel box, pensel.. adoiii..

    ReplyDelete
  5. samalah dengan anak yana...beli untuk haikal hasya pun nak jugak..nasib sorang lagi tak paham apa....kalo tak parak jugak la ibunya ni...

    ReplyDelete
  6. lambat lagi na nak merase beli pencil box utk sikecik itu!! best best

    ReplyDelete

Jemputla komen di sini...